Tragedija u Valjevu: Preminuo u toku vožnje, pa kolima prešao u suprotnu traku i udario ženu (FOTO)

Uviđaj na licu mesta obavljaju pripadnici valjevske policije

  • 15

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Pantićevoj ulici u Valjevu, preminuo je vozač "golfa" B.R. (74) iz Beomuževića, kome je pozlilo u toku vožnje.

Gde će mu duša? Monstrum iz Rakovice ubio dete i ženu, a sad traži izuzeće sudije

Nesrećni čovek je, kada mu je pozlilo, kolima prešao u suprotnu traku i udario biciklistkinju, zatim u dva parkirana kombija.

Povređena žena je prebačena u Urgentni centar valjevske bolnice. Lekari kažu da je zadobila povrede glave i ona je van životne opasnosti.

Drugi detalji ove saobraćajne nesreće za sada nisu poznati. Uviđaj na licu mesta obavljaju pripadnici valjevske policije

Daljinac

(S.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inkvizitor

    8. decembar 2017 | 21:03

    Kako se samo usudio da umre dok je upravljao automobilom. Svi vozaci koji navrse 65 godina starosti treba sami da vrate vozacke dozvole i sklone se sa kolovoznih traka i tako omoguce bahato ponasanje sveznajuce kompjuterizovane omladine da nastave i dalje sa sopstvenim samoubojstvima gde ucestvuju u 98 % slucajeva saobracajnih nezgoda sa ili bez smrtnih posledica. Pozivam moje ispisnike da svoje dozvole poklonimo osobama koje voze a nemaju polozen vozacki ispit a njihove prekrsaje da nadlezni upute na adrese stvarnih vlasnika dozvola. Sjasite bre omladino sa nasih kazana i oformite sopstveno domacinstvo dok smo jos uz vas , a ne da cekate da nasledite ono sto smo decenijama stvarali kako bi procerdali posle naseg ovozemaljskog odlaska. Tesko Bogu sa nama ovakvijem!

  • Milivoje vatrogasac

    8. decembar 2017 | 20:42

    Znaci uspostavilo se da je ona izreka tacna! Prvo sta rikne kod golf je vozac. Golf nikad.

  • Lazar.M

    8. decembar 2017 | 18:54

    Strasno sta radi lekarska komidija da i ljudima u dubokoj starosti umesto oduzimanja produzava vozacke dozvole koji nisu u stanju da stoje na nogama a kamo li upravljaju vozilom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA