Hapšenje u niškoj Hitnoj pomoći: Na lažnim popravkama vozila zaradili dva miliona

Oni se sumnjiče da su tokom 2015. godine na osnovu 74 fiktivna radna naloga o navodnoj popravci vozila u servisu hitne medicinske pomoći, uzeli autodelove iz internog magacina

  • 2

Niška policija uhapsila je radnika Zavoda za hitnu medicinsku pomoć A.C. (51), S.Đ. (45) i I.M. (45) zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica u saizvršilaštvu i falsifikovanju službene isprave.

Rame uz rame sa najvećim krijumčarima oružja na svetu: U kući u Prijepolju pronađene bombe, bajoneti, topovski udari, kundaci, pištolji (FOTO)

Kako saznajemo, radi se o šefu tehničke službe, poslovođi i automehaničaru u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Oni se sumnjiče da su tokom 2015. godine na osnovu 74 fiktivna radna naloga o navodnoj popravci vozila u servisu hitne medicinske pomoći, uzeli autodelove iz internog magacina ove zdravstvene ustanove vredne dva miliona dinara za koliko je Zavod za hitnu medicinsku pomoć oštećen.

- Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su uz krivičnu prijavu sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu. Takođe, protiv još trojice radnika Zavoda za hitnu medicinsku pomoć podnete su krivične prijave u redovnom postupku – saopštila je niška policija.

Daljinac

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diksi

    19. decembar 2017 | 22:13

    Cccc!ovi nikkako da zakoce,ko ludi na brsdno koda im ocevina drpaju a zakona se ne boje.Vozila hitne ko ttraktori a bgd.Daje sakom i kapom.Eto ko su i kukaju da su gladni Fuj!

  • rodoljub

    20. decembar 2017 | 07:57

    To se radi i u Ivanjici, pitajte Marka da vam proda delove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA