Važan trenutak u rešavanju zločina koji skoro 2 godine trese Srbiju: O ubistvu pevačice svedoči snaja Zorana Marjanovića

Milica Marjanović se ranije nalazila na spisku svedoka koje je predložilo tužilaštvo, ali su iz nekog razloga oni naknadno odustali od toga

  • 11
Porodica Marjanovic, Vladimir, Milos, Zoran, Zorica, Milica snajka, Porodica Marjanović/Foto: Telegraf

Milica Marjanović, snaja Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu (33), danas bi trebalo da bude saslušana kao svedok u istrazi koja se vodi u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Ona se ranije nalazila na spisku svedoka koje je predložilo tužilaštvo, ali su iz nekog razloga oni naknadno odustali od toga. Međutim, Zoranovi advokati su iskoristili svoje pravo i predložili njeno saslušanje.

Zoranu Marjanoviću ipak produžen pritvor do 10. marta

Pretpostavlja se da će Milica biti ispitivana na okolnosti porodičnih odnosa u porodici Marjanović, kao i odnosa koji su konkretno imali Zoran i Jelena. Njeno saslušanje predloženo je jer se ona dugo godina zabavljala sa Zoranovim bratom Milošem i često je u to vreme boravila u kući u Borči. Njih dvoje venčali su se krajem septembra prošle godine.

Istraga protiv Zorana Marjanovića privodi se kraju. Prema informacijama koje su "Novosti" dobile narednih dana bi u Tužilaštvo trebalo da stigne i veštačenje vezano za telefonske pozive, tačnije za baznu stanicu iz Zemuna koja registruje i signale sa nasipa Crvenka gde je nestala, a onda i pronađena Jelena. Ovim bi trebalo da se utvrdi kada je osumnjičeni prvi put obavestio policiju o nestanku supruge.

Foto: A. Nalbantjan

U dosadašnjem postupku osim nekoliko svedoka koji nisu mnogo pomogli u rasvetljavanju ovog zločina, pozivu u Tužilaštvo svojevremeno su se odazvali i Zoranovi majka, otac, brat i sin iz prvog braka. Ali, oni su iskoristili svoje pravo koje im daje zakon da ne svedoče. Ispitani su Jelenina sestra, kuma, frizerka, nekoliko njih koji su se našli na nasipu na dan kad je Jelena nestala.

Zoranovi branioci, advokati Aleksandar Zarić, Stefan Jokić i Veljko Delibašić tvrde da protiv njihovog klijenta ne postoji niti jedan dokaz da je počinio ovaj stravični zločin. Smatraju da Tužilaštvo nema argumente kojima potkrepljuju sumnju da je Zoran usmrtio Jelenu. Takođe, najavili su i žalbu na odluku suda da mu se produži pritvor.

Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

 ČINjENICE

* Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016, između 16.30 i 17.00 na nasipu u Borči

* Njeno telo pronađeno je dan kasnije u kanalu. Do njega su vodili tragovi - pronađeni su telefon, gumica za kosu, gornji deo trenerke

* Prema obdukcionom nalazu pevačica je ubijena tupim predmetom i nije silovana

* Po pronalasku Jeleninog tela u policiju je priveden Zoran Marjanović, ali je on nakon 48 sati pušten

* Početkom septembra prošle godine Zoran Marjanović ušao je u jedan rijaliti program

* 15. septembra 2017, dva dana nakon što je izašao iz rijalitija, Zoran je uhapšen zbog sumnje da je ubio Jelenu

* Navodno, najjači dokaz protiv Zorana je blato sa njegovih pantalona

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    29. januar 2018 | 10:13

    Zasto bazna stanica iz Zemuna da otkrije kad je Zoran prvi put policiji prijavio nestanak kad policija ima evidenciju svih piziva upucenih na njihovih broj identifikaciju sa kog broja su pizvani I snimljen ceo razgovor.I oni su to znali isti dan I to je valjda u dokazima nesporna cinjenica.

  • Natalia

    29. januar 2018 | 10:06

    Gde je ta snaja bila pre, kao i ostali svedoci??BOZE DRAGI NIKAD KRAJA

  • Dragan

    29. januar 2018 | 10:30

    Svi ovi advokati akose dokaze Suprotno jabi im oduzeo licenciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA