≫ 

Bili su ugledna aranđelovačka porodica, kada je policija prekinula idilu: Upali su im u kuću i tražili samo jednu biljku, a našli mnogo više (FOTO)

Niko nije mogao da nasluti šta se dešava u četiri zida

  • 11

Kragujevačka policija je na području Aranđelovca otkrila improvizovanu laboratoriju za proizvodnju opojne droge i zaplenila oko pet kilograma marihuane u sirovom i suvom stanju.

Carinici rutinski zaustavili auto, a kad su otvorili gepek nisu znali šta ih je snašlo: Putnici počeli da viču i bacaju stvari (FOTO)

Tom prilikom, uhapšen je državljanin Bosne i Hercegovine A. S. (47) koji je, kako se sumnja, laboratoriju formirao u porodičnoj kući u kojoj je stanovao i u njoj proizvodio marihuanu.

Foto: MUP

Pored improvizovane laboratorije, policija je oduzela 16 stabljika biljke indijske konoplje ukupne mase četiri kilograma i 650 grama, 182 grama marihuane u suvom stanju i vagicu za precizno merenje.

Foto: MUP
Foto: MUP

A. S. je uz krivičnu prijavu sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    7. februar 2018 | 18:13

    Daj bre pa to nema samo za njih a i lepa biljka, ukrasio sobu čovek. Nema zdravije biljke od konoplje. Kada bi bila legalna moglo bi 80% farmaceutskih kompanija da zatvore. E sad trgovao a porez nije platio, to ne opravdavam.

  • Teasu

    7. februar 2018 | 15:26

    Uh, moš mislit, par kila marihuane.. Pola sveta već uvelo legalizaciju.. Trava ko trava.. Kolko razbojnika na slobodi, na tone švercuju pravu drogu, podvode, pljačkaju, ubijaju.. Al dovoljno su moćni da ih zaobidje zakon.. Ne bih se čudila da su ovi pravili lek od marihuane i prodavali, pomažući bolesnima.. Al nažalost, sve je stvar kolko se oko nečega digne dreka.. A ona uglavnom, na ovako nešto… da se skrene sa glavnog…

  • JA

    7. februar 2018 | 20:18

    Trava je manje stetna od alkohola, i u mnogim zemljama je legalizovana. A upali coveku u kucu naoruzani do zuba, kao da je najveci krimos. Umalo srcka da ga strefi na prepad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA