Migranti ušli u prikolicu kamiona jer su mislili da idu u Evropsku uniju. Kada su sišli, ugledali su NAS

Protiv dvojice Sirijaca biće podnete odgovarajuće prijave

  • 6

Dvojica Sirijaca umesto u Evropsku uniju stigla su u Valjevo! Do nesvakidašnjeg događaja došlo je tako što su Sirijci, najverovatnije, ušli u prikolicu kamiona slovenačke kompanije "Gorenje" na graničnom prelazu Batrovci, dok je vozač predavao papire oko carinske dokumentacije.

Carinici su primetili da je sajla presečena na sva 3 kamiona, pa lepljena: Snimak na skeneru pokazao šta se još krije u njima (FOTO)

Pretpostavlja se da su dvojica Sirijaca, ušla u kamion i nadi da će stići do Slovenije, međutim, našli su se u Srbiji. Da vozač kamiona "Gorenja" od Batrovaca do Valjeva, koji je prevozio repromaterijal za rashladne uređaje, ima "slepe putnike" otkrio je tek kada je stigao na odredište u gradu na Kolubari.

- Kada je vozač otvorio prikolicu bio je u šoku kada je video dvojicu muškaraca. Iz "Gorenja" su odmah pozvali valjevsku policiju, koja je došla na lice mesta. Utvrđeno je da se radi o azilantima iz Sirije. Bili su uplašeni i promrzli od vožnje u hladnoj kamionskoj prikolici - navode naši izvori.

Kako saznajemo, protiv dvojice Sirijaca biće podnete odgovarajuće prijave zbog ilegalnog ulaska u Srbiju.

VIDEO: Gde spavaju migranti u Beogradu.

Daljinac

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA