Na drugu godišnjicu nestanka Jelene Marjanović, samo jedan čovek je posetio Zorana u pritvoru

Kod Marjanovića nema promena u ponašanju

  • 0

Zorana Marjanovića je danas, na godišnjicu ubistva supruge Jelene, posetio samo advokat. Članovi njegove porodice otišli su na pomen snaji Jeleni, a kod Zorana niko od porodice nije dolazio.

Zoranu Marjanoviću produžen pritvor, sud odbio njegovu žalbu i izneo dva razloga za to

Zoran Marjanović se, kako saznaje Telegraf, ponaša normalno, kao i do sada i nema promena u ponašanju.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu je 30. marta pravosnažno produžio pritvor Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, zbog uznemiravanja javnosti i zbog toga što je protiv njega u toku dopuna istrage.

NEOSNOVANA ŽALBA

Portparol suda Mirjana Piljić precizirala je da je Apelacioni sud odbio kao neosnovanu žalbu Marjanovićevog branioca i potvrdio rešenje Višeg suda u Beogradu od 13. marta, kojim mu je produžen pritvor za 30 dana.

Ona je dodala da Apelacioni sud smatra da je prvostepni sud za svoj zaključak o opravdanosti daljeg zadržavanja okrivljenog u pritvoru, u pogledu svih neophodnih elemenanta dao dovojno jasne i agrumentovane razloge.

Foto: Telegraf

Pored toga, Apelacioni sud je imao u vidu i fazu krivičnog postupka, u kojoj je po naredbi Višeg javnog tužilaštva od 22. marta, potrebno dopuniti istragu i preduzeti još dokaznih radnji.

Ovaj pritvor može da traje do 12. aprila kada će razloge za pritvor sud ponovo ispitati.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA