≫ 

Krvnički pretukao bivšu devojku iz Subotice, vukao je po ulici, a onda je silovao devet puta

F. B. i D. N su bili u vezi oko dva meseca, a raskinuli su pre tri meseca. Međutim, on nije mogao da se pomiri sa tim da ju je izgubio

  • 15

F. B. uhapšen je zbog sumnje da je silovao bivšu devojku D. N. (22) iz Subotice. On se tereti da je brutalno pretukao D. N, a potom je zaključao u kuću, skinuo golu, vezao i silovao devet puta. Brutalno iživljavanje trajalo je celu noć, a zlostavljana devojka je na sreću uspela da pobegne i prijavi manijaka.

Uhapšen monstrum (19) iz Subotice: Puštao staforda na lutalice, a devojci koja je to snimila pretio: "Ku*vo prljava, 'oćeš da ti pati porodica?"

- F. B. i D. N su bili u vezi oko dva meseca, a raskinuli su pre tri meseca. Međutim, on nije mogao da se pomiri sa tim da ju je izgubio, pa je i posle raskida nastavio da je uznemirava - kaže sagovornik.

Kobnog dana F. B. je navodno došao u kuću bivše devojke, a potom je uz pretnje odvukao u svoju kuću, gde se iživljavao nad njom.

- Upao je u stan D. N. i vikao na nju. Pretio joj je da mora da bude sa njom ili će je ubiti. Nakon toga je iz njene torbe uzeo ličnu kartu, mobilni telefon, 12.000 dinara i 20 evra. Zgrabio ju je za ruke i bukvalno vukao po ulici do svoje kuće koja se nalazi nekoliko ulica dalje - priča izvor.

Zgrabio ju je za ruke i bukvalno vukao po ulici do svoje kuće koja se nalazi nekoliko ulica dalje Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Nesrećna žena nije ni slutila kakav je pakao čeka i kroz kakve će muke proći.

- Uvukao ju je u sobu, zaključao vrata i počeo da je vređa. Ponavljao je da D. N. mora da živi s njim, psovao je i onda ju je udarao pesnicama i kaišem po telu i glavi. Posle premlaćivanja naterao je žrtvu da se skine gola, pa joj veza ruke majicom, a usra kaišem kako niko ne bi mogao da čuje njene vapaje - kaže sagovornik.

Kako dodaje, nasilnik se tu nije zaustavio.

- Hteo je da ima seks sa D. N, ali je onda odbila. Tad ju je ponovo pretukao, a potom silovao čak devet puta. Sledećeg dana monstrum je izašao iz kuće, a žrtva je uspela da se spase - priča izvor.

F. B. je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

VIDEO Nataša Bekvalac posle prebijanja od strane supruga:

(Telegraf.rs/Srpski Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA