≫ 

Osumnjičeni transvestit Jovana u ćeliji s pedofilom: Grudi su mu se smežurale, a majka otkriva još jedan jeziv detalj (FOTO)

Goran Abdulov, koji se tereti za teško ubistvo, kako njegova majka tvrdi, veoma je depresivan u zatvoru, stalno plače i drži sliku ubijenog Marka u džepu

  • 35

Transvestit Goran Abdulov (34) zvani Jovana iz Železnika, koji je osumnjičen da je ubio svog dečka Marka Radovića (24) u Zemunu nalazi se u zatvoru, a njegova majka je za Telegraf podelila kroz šta prolazi njeno dete.

Transvestit Jovana pokušao ponovo da se zadavi, ovog puta s gaćama.

Kada smo je nazvali rekla je da čeka poziv udruženja koje se bori za prava LGBT populacije, koje bi trebalo da urgira nastavak hormonske terpaije, koja je osumnjičenom potrebna.

- Njemu su ti lekovi potrebni, hormoni su inače poznati da prave haos, a zamislite kako je njemu kada ih ne dobija. Grudi su mu se smežurale, donji ekstremiteti otiču, užasno izgleda. Treba i da primi terapiju protiv erekcije - rekla nam je kroz suze Dragica.

Prema njenim rečima, Abdulov deli ćeliju sa pedofilom (78) i još dvojicom muškaraca, ali ga niko ne maltretira. Dragica nam je rekla da kada su čuli da dolazi momak koji je osumnjičen za ubistvo, bili su uplašeni, ali su ubrzo shvatili da je on "fin i vaspitan momak".

Foto: Privatna arhiva

Goran, koji se tereti za teško ubistvo, kako njegova majka tvrdi, veoma je depresivan, stalno plače i drži sliku pokojnog Marka u džepu. Zatvorski službenici mu daju bensedine, a drugi zatvorenici umeju da mu dobace, jer znaju da je transvestit, ali im se on samo osmehne. Majka Dragica nam kaže da mu je rekla da je to normalno, jer "nije otišao u pozorište, nego u zatvor".

- On je Marka voleo, znao je sve o njemu, ali ga je maltretirao, a meni moj sin to nije hteo da kaže. Sad ga razumem kad kaže: "Ne znaš ti, majko, šta je meni na duši", ispričala nam je potresena majka i dodala da u zatvorskoj ćeliji njen sin ima verovatno košmare, koje je i ranije imao. Usled prelaska na drugi tip hormona sanjao je pokojnog oca, koji ga nikada nije prihvatio.

Dragica kaže da je njeno dete pokojni Marko maltretirao; Foto: Twitter/Marko Radovic

Razgovor sa Dragicom smo morali da prekinemo, jer je iščekivala poziv udruženja koje je trebalo da joj pomogne, dok ona veruje da će Goranu vrlo brzo biti uspostavljena terapija, jer se njegov endokrinolog vratio sa odmora.

(S. Čenad - s.cenad@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iks

    14. avgust 2018 | 15:23

    Izvini kevo nije nam ga zao. Grudi mu se smezurale jer ne treba ni da ih ima. Ne zezajte se sa prirodom

  • Gidra

    14. avgust 2018 | 15:25

    Ovakvi nisu za žaljenje. On je ubica!

  • Beba

    14. avgust 2018 | 15:40

    Pa sta gdja mama hoće, ubio momka koji nije hteo vezu sa muškom devojkom i ionako izigrava žrtvu. Šta uopšte pišete o njemu i njegovim hormonima?Neka udje snjim pa neka ga tetosi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA