Dečak (16) osumnjičen da je obljubio devojčicu (12) u Podgorici: Iskoristio je to što su komšije i što joj roditelji nisu bili tu

Dečak je vršio obljubu sa detetom više puta u prethodnih 20 dana

  • 7

Maloletni M.M. (16) iz Podgorice lišen je slobode zbog sumnje da je izvršio obljubu nad dvanestogodišnjom devojčicom.

Pedofilski skandal u Baru: Muškarac iz Prizrena (60) obljubio maloletnicu (14) na poslu

- Preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, službenici CB Podgorica su rasvetlili krivično delo obuljube sa detetom počinjena na štetu dvanaestogodišnje devojčice i tom prilikom lišili slobode maloletnog M.M. (16) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio ovo krivično delo. M.M. je, kako se sumnja, ovo krivično delo počinio na način što je vršio obljubu sa detetom više puta u prethodnih 20 dana, zloupotrebljavajući komšijske odnose i odsustvo roditelja oštećene devojčice - navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obavešten državni tužilac za maloletnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorice koji je naložio da se M.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo obljuba sa detetom, prenose "Vijesti".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA