Nesreća u Bitolju kao iz crtanih filmova: Žena otvorila vrata i ZALEPILA biciklistu koji je baš u tom trenutku prolazio pored vozila

Nesvakidašnja nesreća se dogodila sinoć u 18 časova u Ulici Prilepska

  • 2

Saobraćajna nesreća kao u crtanim filmovima dogodila se sinoć u Bitolju, na jugu Makedonije, a deblji kraj je izvukao biciklista R.N. ( 51 ), koji je sa teškim telesnim povredama završio u Urgentnom centru.

Vozač heroj poginuo u "užarenom paklu": Žrtvovao sebe da spasi 50 putnika iz autobusa!

Nesvakidašnja nesreća se dogodila sinoć u 18 časova u Ulici Prilepska.

Dok je R.N. sa biciklom prolazio pored parkiranog vozila "opel korsa", žena koja je sedela za volanom, V.L. ( 42 ) iz Bitolja, baš u tom trenutku je otvorila vrata u nameri da izađe iz auta. Sudar je bio neizbežan.

Vrata su bukvalno „zalepila“ nesrećnog biciklistu, koji je sa frakturom desnog kuka završio u Kliničkoj bolnici u Bitolju.

Uviđaj na mestu nezgode izvršila je ekipa SUP Bitolj, ali nema informacija da li će žena, koja je otvorila vrata vozila u nameri da izađe, zbog toga i odgovarati.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    23. novembar 2017 | 08:55

    Pa kako je išla otvarati vrata,a da prvo nije provjerila dal to može sigurno napraviti🤔 Nadam se da će s biciklistom biti sve dobro😊

  • srle

    24. novembar 2017 | 11:15

    Tako se i meni desilo pre par godina. Zene vozacice su toliko bezobrazne i zamlacene kao da nisu ucile u autoskolama da se pre otvaranja vrata gleda na ogledalu da li nema auta ili bicikle motora ... zavrsio sam sav krvav sa polomljenim prstom,potres mozgom i modricama po telu ...5 dana bio u bolnici. za to sto nije pogledala na sekundu na ogledalu da li je neko vec toliko blizu da nema sanse da ukoci ili skloni uzas jos mi mje prst ostao malo kriv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA