≫ 

Makedoniju potresle serije silovanja: Mladić izlazio sa 11 godina starijom ženom, pa se iživljavao nad njenom ćerkom (10)

Silovanje ćerke prijavila je 33-godišnja žena

  • 5

Žitelji Vinice, gradića na istoku Makedonije, sa nevericom i gnušanjem su primili vest iz policije da je njihov sugrađanin A.H. ( 22 ) silovao 10-godišnju devojčicu. On se seksualno iživljavao nad ćerkom žene sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici, a koja je od njega bila starija 11 godina.

Mladić (18) silovao maloletnicu u koju je smrtno zaljubljen: Vezao joj ruke, noge i usta, a onda je obljubio na gradskom stadionu

Silovanje ćerke u Policijsku stanicu u Vinici prijavila je 33-godišnja žena, a nakon razgovora u policiji sa svim osobama u prisustvu radnika Centra za socijalni rad iz Vinice, na zahtev javnog tužioca, devojčici je u Opštoj bolnici u susednom gradu Kočani bio izvršen ginekološki pregled.

Lekari su konstatovali da je postojao polni kontakt, a optuženi A.H. se u policiji branio da je više puta, bez prisile, i uz saglasnost devojčice sa njom imao seksualne odnose.

On je lišen slobode i protiv njega je podneta prijava za krivično delo "polni napad na dete".

Foto: Profimedia/Alamy

Istu krivičnu prijavu će zaraditi i jedan 17-godišnji mladić, čije ime policija nije saopštila, iz sela u okolini Skoplja, i to zbog silovanja dva deteta od 9 i 10 godina.

Prema saopštenu MUP, oko 16,15 časova pre tri dana policijskoj stanici u Skoplju jedna žena ( 40 ) je prijavila da je mladić ( 17 ) u više navrata silovao njenog 10- godišnjeg sina. Istog dana, ali oko 21,40 časova, policiji se javila druga žena (48) tvrdeći da je isti mladić, od avgusta pa do pre desetak dana u više navrata silovao i njenog 9-godišnjeg sina.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

One su u policiji ispričale da je siledžija bio njihov komšija, a kad god bi decu video samu kako se igraju na ulici, odvodio bi ih u podrum njihove komšinice i tamo "vršio polna dejstva". Serija silovanja koja su potresla Makedoniju tu nije završena.

Policija iz Strumice, na jugu zemlje, privela je O.H. ( 35 ) koji je osumnjičen da je za nepun mesec dana silovao ili pokušao da siluje četiri devojke.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Poslednji put, pre nego što je uhapšen, on je pre dva dana, u kasnim noćnim satima prisiljavao na seksualni odnos devojke Đ.S. i A.M. Dokle je išla njegova drskost govori podatak iz policije da je on devojke napao u neosvetljenom delu Strumice između zgrade Šumske policijske stanice i jedne sendvičare.

Osumnjičeni O.H. je uhvaćen juče prilikom rutinske kontrole saobraćaja na putu Strumica – Radoviš, i odmah je lišen slobode.

Portparol SUP Strumica, Hrizantema Rendevska je izjavila da je on počinioc više krivičnih dela polnog napada.

Pre dva meseca policija iz Strumice je uhvatila i privela 21-godišnjeg mladića iz Radoviša koji je optužen za silovanje. On je u jednoj strumičkoj mahali u noćnim satima seksualno napao desetak žena i devojaka iz tog grada.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Piksi

    19. decembar 2017 | 07:57

    Po kratkom postupku!

  • Čika Jova

    19. decembar 2017 | 08:06

    Nezgodni Makedonci, oni ne pitaju i ne biraju, samo navale.

  • Komentator

    19. decembar 2017 | 07:09

    Boze sacuvaj, kakvi poremeceni umovi! A i zena iz prvog slucaja....gde ti je pamet da shvatis sa kim si u vezi????? Pustiti u kucu,porodicu manijaka i biti slep kod ociju? Ko se sve zove "majka" danas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA