Krvavi osmi mart na jugu Makedonije: Starac ubio suprugu, pa skočio sa balkona u smrt (FOTO)

U vreme ubistva i samoubistva deda i baba su bili sami u stanu

  • 4

Meštanin Prilepa, gradića na jugu Makedonije, zatekao je 8. marta beživotno telo starijeg čoveka pored zgrade u naselju Dimo Narednikot. Istražitelji su utvrdili da se radi o Micetu Neškovskom (81), a kada su se popeli u njegov stan na trećem spratu zgrade, tamo su zatekli njegovu mrtvu suprugu Ilku Neškovsku (76).

Kod Sremske Mitrovice pronađeno telo nestalog Gorana Bizumovića

Javno tužilaštvo iz Prilepa veruje da se radi o ubistvu i samoubistvu. Predpostavlja se da je starac ubio svoju suprugu, a potom skočio sa balkona u smrt.

Printskrin: TV Sitel

- Telo ispod balkona u atrijumu zgrade je pronašao slučajni prolaznik nešto pre 12 časova. Prema prvim saznanjima radi se o ubistvu i samoubistvu, zato što je u stanu bračne dvojke pronađeno telo supruge Ilke sa prostrelnom ranom u glavi od metka ispaljenog iz pištolja, a muža ipod balkona. Istraga je u toku - izjavila je javni tužilac Marija Ilievska, koja je naredila da se izvrši obdukcija.

Motivi ubistva i samoubistva još nisu poznati. U vratima stana porodice Neškovski je ostala samo rupa od metka koji je završio u zidu kod ljudi koji žive preko puta njih.

Printskrin: TV Sitel

Komšije kažu da ništa nisu čuli. Ističu da su Mice i Ilka Neškovski imali skladan i miran brak, pa im otud nije jasno kako se desila ovakva tragedija.

- Malo pre sam čula da su poginuli. Oni su u našoj zgradi bili primer skladnog braka, toliko su bili dobri, ne samo u braku, već i u ponašanju i prema svim stanarima. Neznam zašto se to desilo, da li zbog bolesti Ilke, koja je od letos bila bolesna, malo sklerotična - izjavila je njihova komšinica za skopeku Sitel televiziju.

Printskrin: TV Sitel

Oni su u stanu na trećem spratu živeli sa sinom, snahom i unučetom.

U vreme ubistva i samoubistva deda i baba su bili sami u stanu.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA