Baka Bisera ima seksualni apetit kakav se ne viđa: Radila je na građevini, rudniku, železari, a sada uživa sa 30 godina mlađim mužem (VIDEO)

Da godine ne pokazuju koliko je čovek mlad vidi se i po Biseri koja ima duh devojke

  • 14

Neobična, specifična, duhovita Bisera Musić-Ferhatović iz naselja Sofa kod Viteza u Bosni i Hercegovini u braku je sa 30 godina mlađim Ervinom. Ova baka nije jedinstvena samo zbog ljubavnog odnosa već i po poslovima koje je obavljala na građevini, u rudniku, železari, a penziju je dočekala u komunalnom preduzeću.

Nesvakidašnji bračni par koji je pokazao da ljubav ne poznaje granice, upoznao se na poslu, a oboje su bili i iz istog sela.

- Meni nije bilo neobično što mi se on udvara, jer bilo je i drugih mladića koji su se udvarali, ali ja nisam htela. Šta će mi? Volim ja iz sela - objasnila je kratko, zabavna i šarmantna baka Bisera, kako i zašto je započela romansa između nje i Ervina, i pored toga što je takva razlika u godinama bila retka za to vreme.

Rada i Drago proslavili 60 godina braka: Upoznali su se dok je ona čuvala ovce i odmah su shvatili da ne mogu jedno bez drugog

Da godine ne pokazuju koliko je čovek mlad vidi se i po Biseri koja ima duh devojke, a njen humor zasmeje svakog. Naročito kad priča o svom mužu.

- Ne mogu sad da stanem kod Ervina, uzjahala sam ga celu noć. I sad opet da ga jašem, umreće mi - kroz zarazan smeh priča baka dok prilazi svojoj ljubavi.

Bisera Musić-Ferhatović i Ervin Ferhatović Printskrin: Youtube Srećko Stipović

Bisera mora da vodi računa o zdravlju svog muža, iako je on mlađi, zbog srčanog udara koji je preživeo, kao i noge koju je izgubio u ratu.

- On je bio bolestan ali sam ja nekim travama izlečila njegovu nogu. Mi super živimo iako je on mlađi. Godine nisu bitne, bitno je poštovanje. Da si mlad ko ne znam šta ako se ne poštujete nema ništa. Eto Ervin je od mene mlađi pa ne traži drugu - rekla je mudra baka.

BAKA KAO RUDAR, GRAĐEVINAR...

Biserina životna priča nije zanimljiva samo zbog braka sa Ervinom. Njen radni vek takođe je nesvakidašnji jer je baka obavljala poslove koje su tad radili uglavnom samo muškarci.

- Ja sam ti prvo radila na građevini. Onda sam radila u rudniku, pa sam prešla u železaru. U radniku sam radila na odvajanju kamena od ćumura. Onda više nisu hteli žene već samo muškarce pa su nas poslali u železaru. Udala sam se za Ervina i prešla sam u komunalno preduzeće i odatle sam otišla u penziju - izjavila je Bisera.

Baki je najteže bilo kad je radila na građevini.

Pogledajte još zanimljivih detalja u videu:

- Tu mi je bilo teško jer sam kao devojčica morala da nosim cigle, malter... Najlakši posao mi je bio u rudniku, jer sam samo odvajala kamenje od ćumura - priseća se ona.

Bisera je kao dete počela da zarađuje "koru hleba".

- Počela sam da radim sa 12 godina, otac mi je poginuo u ratu, pa sam kao ratno siroče mogla da počnem tako rano da radim. Majka mi se posle preudala - prisetila se svog detinjstva ova nesvakidašnja hrabra baka.

Bisera je radila u rudniku, na građevini, u železari. Printskrin: Youtube Srećko Stipović

Žena koja iza sebe ima ispunjen, neobičan život poručuje da je najvažnije da su ljudi zdravi, jer je samo to bitno.

- Onaj ko je zdrav i kora hleba mu je slatka - poslala je životnu poruku Bisera Musić-Ferhatović čiji brak traje 32 godine iako je muž Ervin mlađi 30 godina.

VIDEO: Studentu baka poklonila skok iz aviona

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    5. maj 2018 | 22:54

    Zena sa 50 napravi cudo u krevetu, a muskarac sa 50 ako bilo sta napravi u krevetu to je cudo.

  • Teta

    5. maj 2018 | 20:24

    Bako neka ste zivi i zdravi! Samo napred!

  • Живојин Кикинда

    5. maj 2018 | 19:45

    Ако је вама лепо нама је још боље ,нека сте живи и здрави .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA