Policajac se parkirao ispred zgrade vlade u Podgorici i to na pešački prelaz. Ubrzo mu je stigla kazna od kolega (FOTO)

Iz Vlade Crne Gore su, po objavljivanju fotografije na društvenim mrežama, saopštili da je utvrđen identitet policijskog službenika koji je nepropisno parkirao službeno vozilo

  • 2

Nepropisno parkirani policijski automobil registarskih oznaka P-PG427 uslikan je u četvrtak ispred zgrade Vlade Crne Gore u Podgorici. Nedugo zatim objavljena je i fotografija policijskih bicikala parkiranih nasred pešačkog prelaza.

Fotografija je uslikana na uglu Karađorđeve i ulice Stanka Dragojevića, a automobil je parkiran na trotoaru i vidno ometa put do prelaza namenjenog pešacima.

Iz Vlade Crne Gore su, po objavljivanju fotografije na društvenim mrežama, saopštili da je utvrđen identitet policijskog službenika koji je nepropisno parkirao službeno vozilo.

Ruski mediji oduševljeni Kolindom: Hrvatska predsednica putovala ekonomskom klasom i navijala sa običnim svetom (FOTO)

- Saobraćajna policija je službeniku zbog prekršaja uručila nalog za naplatu novčane kazne koju je službenik dužan da plati u zakonskom roku. Ovakvo ponašanje na službenom zadatku nije dopustivo - poručuju iz Vlade.

Posle ovog incidenta, pojavile su se fotografije još jednog prekršaja u kojem su ponovo učestvovali pripadnici policije.

Na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov" osvanula je fotografija na kojoj se vide policijski bicikli parkirani nasred pešačkog prelaza.

VIDEO: Crnogorci prave neverovatan most

(Telegraf.rs/Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van

    7. jul 2018 | 13:15

    Policajci neki sebi daju za pravo da voze levom stranom ili da prođu kroz crveno svetlo.

  • Ivan

    7. jul 2018 | 11:53

    S licno stanje i u Srbiji pricaju mobilnim telefonima, nevezuju zastitni pojas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA