Mario Biondi na otvaranju treće sezone Musicology Barcaffè Sessions serijala

Treći koncertni serijal Musicology Barcaffe Sessions obuhvatiće čak tri zemlje

  • 0

Omiljeni italijanski pevač dubokog baršunastog glasa, Mario Biondi otvoriće novu muzičku sezonu koncertima u Beogradu, Ljubljani i premijerno Zagrebu. On će 2. i 3. oktobra prvo gostovati u srpskoj prestonici, u klubu Novi Bitefartcafe, a zatim će nastaviti sa koncertima u regionu.

Mario kaže da je za njega muzika „mesto za dušu“, pa će beogradsku publiku kroz karakterističan bosanova prizvuk sa novog albuma „Brasil“ i prepoznatljiv ukus Barcaffe espresso kafe povesti na egzotično putovanje preko okeana.

Mario je soul - džez pevač iz umetničke porodice. Njegov pradeda je bio ugledan slikar, njegova baka pevačica, a otac popularan kompozitor, pa je bilo logično da će i Mario naslediti taj umetnički gen.

Foto: Promo/Marcos Hermes

Imajući u vidu njegov snažan i jedinstven glas, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su Biondia počeli da ohrabruju da počne da gradi solo karijeru. Mariov debi album izašao je 2006. godine, a od tada, ovog italijanskog pevača deli nebrojeno prodatih albuma i rasprodatih koncerata širom sveta.

Biondijevi muzički poduhvati su mu doneli priliku da nastupa zajedno sa italijanskim velikanima poput Kalifana, Bongusta, i Fiorela, kao i sa američkom legendom Rej Čarlsom i Čakom Kan.

Ovaj šarmantni i veoma specifični italijanski vokalista je već dva puta nastupao pred beogradskom publikom i svaki put se tražila karta više. Zato predlažemo da na vreme obezbedite svoje mesto na otvaranju nove sezone Musicology Barcaffe Sessions serijala.

Karte za sve koncerte u Beogradu su u prodaji i mogu se pronaći na svim prodajnim mestima eventima i ddtickets, kao i online putem ovih servisa.

Pored koncerta Mario Biondia, najavljena su još dve izvođača predstojeće sezone - bend Knower i Kezaje Džons.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA