BIVŠI SRPSKI MINISTAR NA CENI: Krstić se vraća u Ameriku, za platu od 200.000 dolara godišnje?

Najmlađi ministar u istoriji Srbije dogovorio se sa bivšim posodavcima iz čuvene američke kompanije "Mekinsi" da se vrati u firmu gde je započeo karijeru u svetu biznisa i finansija, i to za platu od 200.000 dolara godišnje

  • 47

Najmlađi ministar u istoriji Srbije, Lazar Krstić koji je nedavno podneo ostavku na mesto šefa srpskih finansija, dogovorio se sa bivšim posodavcima iz čuvene američke kompanije "Mekinsi" da se vrati u firmu gde je započeo karijeru u svetu biznisa i finansija, i to za platu od 200.000 dolara godišnje!

Lazar Krstić je trenutno savetnik - volonter u Vladi Srbije, bez kancelarije i nije zaposlen po bilo kom osnovu. On ne prima platu, a u Nemanjinu 11 dolazi samo na poziv premijera Aleksandra Vučića i kao takav ima isti status kao Franko Fratini ili Dominik Stros-Kan.

Kako prenose "Naše novine" bivši ministar finansija Srbije vratiće se u SAD i to u konsultantsku kompaniju "Mekinsi" iz Njujorka odakle je i došao u Vladu Srbije.

Lazar Krstić kaže za Telegraf.rs da je pitanje njegovog zaposlenja lična stvar o kojima on ne bi želeo da govori i dodaje da "još uvek nigde nije otišao".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ACA B.

    3. septembar 2014 | 12:02

    Ispade koncita americki placenik

  • MARIJA

    3. septembar 2014 | 11:22

    Svaka čast dečko! Čudno mi je bilo da si uopšte i došao u Srbiju da radiš za nekoliko puta manju platu. Pametni i obrazovani ljudi i treba da idu tamo gde im je bolje, a ne da propadaju u državi gde plata od 500€ spada među veće.

  • Jovana

    3. septembar 2014 | 11:01

    Pa video decko koliko je sati u ovoj drzavi pa i on zapalio za USA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA