VLADIMIR TODORIĆ: Mi demokrate redovno gađamo žandarme flašama!

Incident u kome je pretučen brat premijera Srbije Andrej Vučić izazvao je pravu lavinu reakcija na društvenim mrežama. Vladimir Todorić, član Predsedništva Demokratske stranke, svoje sarkastično mišljenje izrazio je na Tviteru

  • 9

Član Predsedništva Demokratske stranke (DS) Vladimir Todorić danas je na svom Tviter profilu ostavo ciničan komentar na incident u kom su pripadnici Žandarmerije iz Niša pretukli brata premijera Srbije Andreja Vučića.

- Mi demokrate inače redovno gađano žandarme flašama, ali se oni nikada ne ljute. To im je krajnje simpatično - napisao je Todorić na svom Tviteru.

Pripadnici Žandarmerije brutalno su napali i pretukli Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i članove obezebeđenja premijera. Oni su dobro su znali koga su tukli, jer su im se svi uredno legitimisali, pa se opravdano tvrdi da ovaj napad nije bio slučajan!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    30. septembar 2014 | 20:24

    Ovaj misli da nas je zadivio svojim sarkazkom.. Olja Beckovic ti je inspiracija?? Sta je pesnik uopste hteo da kaze?

  • Miro Đokić

    1. oktobar 2014 | 05:00

    Vi gospodine redovno gađate građane u glavu i na vašu žalost pokazali su na izborima koliko im je to simpatično.

  • Sumnjivo

    1. oktobar 2014 | 09:25

    Ako pogledate snimak, videcete da samo zandarmi u crnim uniformama tuku....takodje, na pocetku snimka dok tuceni stoje, prilaze im iza ledja crni zandarmi I tuku, a jedan ide da ih saceka na kraju spalira.....u pocetku su tuceni pricali sa zandarmima u maslinastim uniformama, a potom dolaze crni I nastaje haos....zbog cega su oni dotrcali I bez postavljenog pitanja poceli da tuku ? kako to da nisu maslinasti zandarmi tukli, a maslinasti su razgovarali sa tucenima.....sta reci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA