SNS će podržati Tijanin zakon!

- Danas sam u skupštinsku proceduru predao predlog izmena i dopuna Zakona o policiji, takozvani Tijanin zakon, koji bi vrlo brzo trebalo da se nađe u skupštinskoj porceduri - rekao je poslanik SNS-a

  • 25

Poslanik SNS-a, Saša Mirković, izjavio je da će se Tijanin zakon uskoro naći u skupštinskoj proceduri i da će ga podržati poslanički klub Srpske napredne stranke.

- Danas sam u skupštinsku proceduru predao predlog izmena i dopuna Zakona o policiji, takozvani Tijanin zakon, koji bi vrlo brzo trebalo da se nađe u skupštinskoj porceduri - rekao je Mirković.

On je istakao da će te izmene Zakona podržati poslanički klub Srpske napredne stanke.

- Imaćemo vrlo brzo u skupštinskoj proceduri Tijanin zakon odnosno izmene zakona o policiji, član 72. koje će biti upućene u Ministarstvo unutrašnjih poslova na usaglašavanje i očekujem da ga u najkraćem roku donesemo - rekao je Mirković.

On je objasnio da se najbitnija izmena ogledati u tome što će se poternica na zahtev porodice ili staratelja raspisati u roku od sat vremena.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maki885

    22. decembar 2014 | 16:30

    Pohvale za SNS sto ce podrzati ovaj zakon. Podrzimo ga i mi!

  • Maja

    22. decembar 2014 | 14:43

    Tijanin zakon je jedan od izuzetnih ako ne i najvažnijih zakona koji se tiču cele naše zemlje kako rukovodstva ,tako i običnih građana .Veoma mi je drago što je narodni poslanik gospodin Saša Mirković pokrenuo brzo ovaj predlog.

  • JASMINA

    22. decembar 2014 | 14:38

    OVAJ ZAKON VREDI VIŠE OD SUVOG ZLATA .OSIM SNS-A OVAJ ZAKON SVI TREBAJU PODRŽATI.SVE POHVALE GOSPODINU MIRKOVIĆU KOJI IMA SLUHA ZA OVAKVE STVARI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA