POGODI KO SAM: Nekada sladak dečkić iz Nove Varoši, a danas DELI PRAVDU u Vladi Srbije! (FOTO)

Ministar pravde je ispričao da je jedan od tužnijih dana bio kada je napustio Novu Varoš i preselio se u Beograd - detetu od šest i po godina život u Beogradu predstavljao je robiju

  • 3

Nekada slatki dečak iz Nove Varoši nije ni slutio da će nekoliko decenija kasnije u Beogradu sedeti u Vladi Srbije, na čelu ministarstva pravde i voditi bitku sa štrajkom advokata, reformom pravosuđa i pregovarati sa EU - da ovaj mališa je potpredsednik Srpske napredne stranke Nikola Selaković.

Prve slike ministra iz mladosti Srbi su mogli da vide u emisiji "Balkanskom ulicom" na RTS-u kada je Nikola Selaković za kafanskim stolom pričao o svojim snovima!

ODUŠEVIĆE VAS: Ministar pravde za kafanskim stolom priča o svom životu i snovima (VIDEO)

Foto: Tanjug/Danilo Peternek Foto: Tanjug/Danilo Peternek

Ministar pravde je ispričao da je jedan od tužnijih dana bio kada je napustio Novu Varoš i preselio se u Beograd - detetu od šest i po godina život u Beogradu predstavljao je robiju jer „nije mogao svakog vikenda da ode na selo“. Voleo je slikanje, a prva želja mu je bila da postane patrijarh.

- S obzirom na to da sam poreklom s planine, uvek mi je lakše da idem uzbrdo. Često sebi ponavljam: “Ti si samo čovek”. To mi je najvažnije, danas mi se obraćaju s “ministre”, ali to je sve prolazno, jer se na kraju svako pamti po tome ko je kakav čovek - počeo je priču ministar pravde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Nebeski

    31. januar 2015 | 13:45

    Guraj Nikola nepred neke te Bog čuva, svojim selima pokaži privrženost prema našoj majci Srbiji . Ona je uveo na prvom mjestu. Želim ti sve najbolji premjeru i svim ministrima u Vladi. Amin Bože.

  • major. MILAN TEPIC RS.K.

    29. januar 2015 | 13:51

    Selakovicu svaka ti cast ti si pravi covjek na pravom mjestu nemogu ti nista mogu da tr mrze kao onaj izrod borko stefanovic .tvoj rad je vidljiv ali nemozes ti nista gluvacima oni se prave da nevide a ustvari gluvi su i jos malo prehladjeni. Konacno da srbija ima onog tko je voli a tu si ti 90. Posto vlade rs. Zdravo daste.

  • Tesla

    29. januar 2015 | 12:59

    Sladak deckic?Ma,dajte!:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA