BIĆE BOLJE: Evo šta je Vučić rekao o svom zdravlju!

Premijer Srbije, u Kolubari gde je pustio u rad "glodar 3" rekao je da mu je zdravstveno dobro, ali nije baš u top formi

  • 3

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je povodom infomracija da se zdravstveno loše osećao protekla dva dana, da mu je sada dobro i da će mu biti bolje.

- Dobro mi je. Biće mi bolje - rekao je Vučić kratko u Rudarskom basenu Kolubara, nakon što je pustio u rad rotorni bager "glodar 3" i proizvodni sistem za otkrivanje jalovine.

PRVIH GODINU DANA RADA VLADE! Vučić poručio ministrima: Nema više IZGOVORA niti ŽALOPOJKI, Srbija ide napred! (FOTO)

Vučić je zahvalio novinarima na interesovanju za njegovo zdravstveno stanje.

Prvi put, zbog toga što se loše zdravstveno osećao, juče premijer nije prisustvovao sednici Glavnog odbora SNS u Sremskoj Mitrovici, a nešto kasnije ni potpisivanju ugovora o projektu "Beograd na vodi".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    27. april 2015 | 17:19

    Kako je sve izdržao I do sada, je za svako postovanje. Uložio je nadljudsku energiju, da pokrene nešto što je odavno zardjalo i na istorijskom otpadu. Da budem kristalno jasan, njega u ovom trenutku ne može niko da prati. Da ima pored sebe samo jednu osobu sa barem malo njegove energije, bilo bi mnogo lakše i njemu a i Srbiji. Kada ne bi morao da se bavi i unutar stranačkim trvenjima, bilo bi više energije i za druge stvari. Sada više nije pitanje koja stranka je na vlasti. Očigledno je da gosp. Vucic radi iskrenije i kvalitetnije nego plejada predhodnika. Ko iskreno želi da Srbija ide napred, slediće ga i pomoći da se poktenemo. Krenimo prvo od sebe, svoje porodice pa dalje. Prestanimo sa željama da "komšiji crkne krava", sa zavišću i pakosti. Život je vrlo jednostavna pojava, treba širiti pozitivnu energiju, voleti bližnjega svoga i sačuvati veru. Radovati se malim stvarima jer vrednost čoveka je u tome koliko mu malo treba. Sreća još nikom nije zakucala na vrata, dok je sam nije potrazio. Zato dragi moji, pomozimo jedno drugom da se pokrenemo ali otvorenog srca i duše, to barem ne košta. Volim vas sve dragi moji, jer mi nemamo ni rezervnu zemlju a ni rezervnu porodicu a takodje ni rezervne prijatelje. Zato krenimo zajedno i ljubite bližnjega svoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA