OVO JE GLAVNI PUTINOV ČOVEK U SRBIJI: Na CRNOJ LISTI je AMERIKE, od njegove reči ZAVISI SUDBINA SRBA! (FOTO)

Glavni čovek predsednika Rusije u Srbiji je Aleksandar Mihajlovič Babakov (52) bez čijeg DA ne može da se završi nijedan posao sa Moskvom, a uzrečica mu je: "Putin je rekao da ovo mora..."

  • 22

U periodu kada Srbiju pritiskaju i s Istoka i sa Zapada, posebno važnu ulogu ima glavni čovek predsednika Rusije Vladimira Vladimiroviča Putina, Aleksandar Mihajlovič Babakov (52), koji zvanično u našoj zemlji obavlja više funkcija!

Babakov koji je Putinov glavni čovek u Srbiji je i specijalni predstavnik za saradnju sa organizacijama sunarodnika u inostranstvu, deputat Državne dume Rusije, član Komiteta za međunarodna pitanja, presedavajući je Komiteta za podršku vojnoj i odbarambenoj industriji Rusije!

On je u Srbiji direktni predstavnik predsednika Rusije Vladimira Putina i bez njega nijedan posao sa Rusima praktično nije moguć, a kako prenosi Blic njegova česta rečenica koju koristi je: "Putin je rekao da ovo mora..."

Foto: Wikipedia Foto: Wikipedia

Babakov je bar tri puta mesečno u Srbiji, a dosta vremena provodi sa direktorom "Srbijagasa" Dušanom Bajatovićem, jer je i najviše vremena provodio na poslovima u vezi sa izgradnjom Južnog toka. On u Srbiji ima dobre odnose sa svima, ali se izdvajaju čelnici SPS-a i šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ga je 2013. godine odlikovao Sretenjskim ordenom drugog stepena za naročite zasluge, a zajedno sa Putinom prisustvovao je i Vojnoj paradi u Beogradu.

Babakov je navodno i 2012. godine obavio bitnu ulogu u sklapanju Vlade Srbije koju su tada formirali SNS i SPS.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Sankcije koje su EU i SAD uvele Rusiji pogodile su i Babakova, koji se zbog njih našao na crnoj listi, diplomac je Lomonsova, a bio je i predsednik FK CSK Moskva.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    7. maj 2015 | 09:32

    Ima dobro drustvo,sve domaćini.Jedino u cemu je Sps i njihova koalicija uspesni je satiranje Srba i Srbije.

  • Boro

    7. maj 2015 | 09:05

    Veliki pozdrav bratu Babakovu i bratu Putinu.sprema se izbavljenje srba od kandži eu i nato.

  • Mici

    7. maj 2015 | 08:25

    Eto da i mi imamo nekog svog, a ne samo ovi zapadni ambasadori da govore morate ovo, morate ono, dajte kosovo, rasprodajte zemlju, unistite sve...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA