BAZILIKA JE KONZERVIRANA, A NE ZATRPANA: Evo kako je Zorana Mihajlović odgovorila Zoranu Živkoviću!

Prva potpredsednica Vlade Srbije je tokom rasprave u Skupštini Srbije poručila poslanicima Nove stranke, da će dobiti dokaz “crno na belo” i pokazala crno bele fotografije na kojima se, kako je rekla, vidi da je bazilika konzervirana po svim standardima i fazama, navodeći da je sve urađeno po zakonu

  • 4

Ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, odbacila je tvrdnje poslanika Nove stranke da je ranohrišćanska bazilika kod Bele Palanke na trasi Koridora 10 zatrpana navodeći da je bazilika konzervirana i da su dokazi za to dostupni javnosti.

Tokom skupštinske rasprave o amandmanima na predložene zakone o prevozu tereta i putnika poslanik NS Zoran Živković predao je ministarki Mihajlović, kako tvrdi, dokaze da je bazilika na trasi novog autoputa zatrpana.

ONE SU NAJSEKSI SRPSKE POLITIČARKE: Ona pod brojem 2. PRAVA JE BOMBA i za njom Srbi UZDIŠU! (FOTO)

Ministarka Mihajlović rekla je da je bazilika konzervirana i da su dokazi za to dostupni javnosti. Poslanici Nove stranke Zoran Živković i Vladimir Pavićević,  zatražili su od ministarke Mihajlović da “crno na belo” dokaže da bazilika nije zatrpana.

Odbacujući te navode, Mihajlović je tokom rasprave poručila Živkoviću i Pavićeviću da će dobiti dokaz “crno na belo” i pokazala crno bele fotografije na kojima se, kako je rekla, vidi da je bazilika konzervirana po svim standardima i fazama, navodeći da je sve urađeno po zakonu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oks

    30. jul 2015 | 14:08

    како нешто може да буде конзервиранл кад није ни откопано а и да јесте зашто је конзервирати кад је затрпавају? Ужас .

  • Dragan

    30. jul 2015 | 14:51

    Dace Bog da jednog dana kad svane sloboda u napacenoj zemlji da "konzerviraju" tebe i tvoje prijatelje sve politicare u jednu lepu konzervu iz koje neces proviriti jedno 20 godina...Lepo da odgovaras za sve pljacke i za sve zlocine sto uciniste ...a u to da budu ukljuceni i hrast i bazilika....BANDO!

  • konzerva

    30. jul 2015 | 14:47

    Ako je ne skolne nadlezni sklonice je visa sila.Konzervirati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA