MI SMO NEBESKI I NAJJAČI NAROD! Naježićete se kada vidite šta su Srbi rekli na to da li su NEMCI ZAISTA njihovi POTOMCI!

Evo šta su Srbi rekli na temu da li su Germani zaista nastali od njih i da li smo zaista NEBESKI NAROD

  • 41

Tekst Telegrafa - OVO JE DOKAZ DA SU NEMCI POSTALI OD SRBA! Otkud SRPSKI GRB uklesan na ĆIRILICI u zidove drevnog grada u NEMAČKOJ?! Izazvao je pravu polemiku u javnosti Srbije i dok jedni smatraju da je reč o još jednoj od teorija zavere i da je to deo stare priče o Srbima kao nebeskom narodu, ima i onih koji tvrde da su sve činjenice koje su u njemu iznete tačne!

Redakciji našeg portala javili su se mnogi građani, istoričari, naučnici koji su ili osporavali tezu da su Srbi stariji od Nemaca (Germana) ili su je još dodatno potkrepljivali novim tezama.

NA ĆIRILICI! Ovo je spomenik koji su Nemci podigli Srbima u Prvom svetskom ratu! (FOTO)

Čitaoci našeg portala su veoma podeljeni i bukvalno se mogu napraviti dve strane one koji su ZA i PROTIV.

Prenosimo vam neke od komentara koje smo dobili:

- Ta četiri “S” nisu nista drugo nego Vizantijska (da me ne bi “veliki” Srbi ispravljali, istocno-rimska) ocila! Ljudi manite se ćorava posla, nit smo najstariji narod nit su svi postali od nas, jednostavno mi smo juzni Sloveni i tačka.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

- Srbi su najstariji narod na svetu. Srbi odnosno Srpski narod je nastariji narod na Svetu.

- O Srbima i Srbiji na Balkanu su pisali mnogi strani istoričari, koji, dozvolićete mnogo više znaju od vas koji kritikujete o ovoj temi.

- Svi evropljani su potomci Srba koji su najstariji narod na planeti. Nema države u Evropi koja nema bezbroj srpskih toponima u svojim državama od naziva planina, reka, naselja i sl. I da su toliko okrenuti protiv svojih predaka umesto da su ponosni na to nikada neće biti jasno nikome u Srbiji pa ni na ovoj planeti.

Lužički Srbi u narodnoj nošnji tokom folklornog festivala. Foto: Domowina.sorben.com, Wikipedia Lužički Srbi u narodnoj nošnji tokom folklornog festivala. Foto: Domowina.sorben.com, Wikipedia

- Nemački Narod ne mrzi Srbe, to je dokazao i Bismark svojim zalaganjem da je Kosovo Srpsko, Narod je jedno Politika je drugo, a Evropske kraljevske porodice su udavali svoje kćeri i zenili svoje sinove sa drugim porodicama i Luzički Srbi žive i dan danas, preživeli su sve patnje, počeci od Karla Velikog do Hitlera, danas ima mnogo Luzičkih Srba koji su prisvojili Nemačka imena, čak ih ima i u SPD, Nemačkoj Socijalistickoj Partiji.

- Što se tiče krsta sa ČETIRI S, to kao prvo nije krst (a onaj ko je video krst verovatno zna kako izgleda) četiri slova S i četiri polja su četiri strane sveta na koje su Srbi otišli nakon potopa, a što je već i dokazano i postoje spisi o proučavanju. Četiri reke uz koje su uzvodno pošli Srbi oko crnog mora nakon potopa jer je dokazano da je pre otprilike 7000 godina bio potop, samim tim je i utvrđena nagla promena slanosti vode u sadašnjem Crnom moru, nekad je bila slatka, a sada slana voda te reke su Don, Dunav, Dnjepar i Dnjestar. Odatle su nastali i Luznički Srbi, Srbi na Balkanu, Srbi u Aziji. Ovaj simbol postoji u Vinčaskom pismu, a označava sve što ne gore napisano (SPC po starom kalendaru slavi 7524 godinu, kalendar se upotrebljavao do dolaska Turaka čak i kasnije), toliko o svim tezama i komentarima od strane prekrštenih i poturčenih Srba koji u nedostatku svoje istorije izučavaju našu!

Foto: Flickr/abejorro34 Foto: Flickr/abejorro34

Podsetimo na čuvenoj katedrali u Drezdenu, gradu koji krije mnoge tajne i koji je preživeo mnoge ratove i kulture, krije se najbolje čuvana tajna o kojoj Nemci neće puno da pričaju.

Na samom ulazu u katedralu “Providebtle memor” nalaze se dva kipa, koja predstavljaju stražare i čuvare grada Drezdena (to će vam reći svaki turistički vodič, prilikom obilaska ovog grada). Ipak ono što vam neće niko reći, a neće vam ni pokazati, to je da se na štitu jednog od stražara Drezdena nalazi srpski grb (četri slova S ispisana ćirilicom).

Ukoliko sami ugledate ovaj grb svi će vam samo odmahnuti rukom i reći to je bio neki njihov simbol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isko

    31. jul 2015 | 23:11

    Sve je to lepo, ali kakve veze ima? Narodi nastaju i nestaju, iz njih nastaju drugi. Mesamo se, samo lud covek moze da tvrdi da je cist Srbin ili nesto drugo. Drugim recima Srbi pre 1000 godina i mi danas nisu isti narod. Svako od nas ima pretke i u nekim drugim narodima.Imam druga koji ima madjarsko ime i prezime a izjasnjava se kao Srbin.Takodje znam i za suprotan primer. Molim vas da sve to ostavite i pocnete nesto korisno za sebe i Srbiju da radite. Mi Srbi smo jako skloni ovakvim programiranjima. Nismo ni bolji ni gori od ostalih. Pojedinci koji su uspesni u svetu, nam sluze na ponos,ali sta cemo sa gomilom idiota koje imamo a izjasnjavaju se kao Srbi, da li su i oni pripadnici nebeskog naroda ili ljudski otpad? Sta uopste opredeljuje coveka da je Srbin? Inace ljubav prema naciji se smatra sizoidnim osecanjem pa vi vidite u sta to verujete. Niti su svi Srbi dobri niti su neki drugi svi losi.

  • Fiona

    31. jul 2015 | 21:26

    Da se ne lažemo,mi smo šaka jada,koja ima (bar) tu sreću,da imamo vanserijske pojedince u mnogo čemu.Kad je sport u pitanju,onda ekipe.I zato,hvala im,što se često i sami osećamo bitni.

  • toma

    31. jul 2015 | 21:32

    hahahaha pa vi stvarno niste normalni. Ispasce da je i Bog srbin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA