SRBIJA DA NAPRAVI CENTAR ZA 400.000 MIGRANATA ILI NEMA NIŠTA OD EU! Ovo je najnovija UCENA Srbima iz Brisela!

Prema rečima predsednika skupštinskog Odbora za bezbednost generala Momira Stojanovića u toku je razmatranje plana da se u Srbiji formira veliki centar za čak 400.000 migranata iz Sirije i Iraka

EU želi da od Srbije napravi veliki azil, a prema rečima predsednika skupštinskog Odbora za bezbednost generala Momira Stojanovića u toku je razmatranje plana da se u Srbiji formira veliki centar za čak 400.000 migranata iz Sirije i Iraka!

NEMAČKA SE ZATVARA ZA SRBE I BOSANCE: Ovo je najnovija odluka Angele Merkel!

General Stojanović apeluje da Srbija nipošto ne sme da dozvoli osnivanje ovog centra jer bi to bilo, kako tvrdi, ogroman bezbednosni rizik.

INVAZIJA AZILANATA NA BG: Nikad ih vise nije bilo na jednom mestu!

Foto: Printscreen Tanjug Foto: Printscreen Tanjug

- Ukoliko samo petina ostane, to bi bio veliki ekonomski, ali i bezbednosni rizik jer u tako velikoj populaciji mora da postoje i sledbenici radikalnog islama - upozorava Stojanović.

BORBA ZA OPSTANAK U SRBIJI: Masovna tuča migranata oko flašica vode!

On kaže da još uvek nema formalnog zahteva iz EU za formiranje ovog centra, ali dase o tome u Briselu najzbiljnije razmišlja.

Foto: Tanjug / Sava Radovanović Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin kaže da Srbija ispunjava sve zakonske obaveze prema migrantima, ali da nije u obavezi da na svojoj teritoriji na silu zadržava ljude koji ne žele da budu u Srbiji.

- Takav zahtev ne postoji niti bi bilo ko mogao da ga postavi. Ne gradimo niti ćemo graditi takav centar - tvrdi Vulin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki Lee

    10. avgust 2015 | 08:18

    Ne u EU !!!

  • Vesna

    10. avgust 2015 | 08:17

    Obezbedjuje li neko granice ? Dosad sam pokusavala da migrante gledam kao na ljude koji beze od rata ali cim se EU mesa tu je nesto mnogo lose i zlonamerno . Verovatno jos jedan nacin zapada da zatre Srbe i da Srbiju naseli Muslimanima .

  • Don

    10. avgust 2015 | 08:16

    Samo cu reci da bi Srbija izvrsila" samoubistvo"ako bi na to pristala.Svesno bi pustili Isis u svoju kucu, a I ekonomski je neodrzivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA