DAČIĆ OTKRIO O ČEMU JE RAZGOVARAO SA MIŠOM BANANOM: Pričali smo o njegovim ljubavnim avanturama!

Dačić je povodom objave snimaka iz 2008. i 2009. godine rekao da MUP i bezbednosne službe, kao i tužilaštvo, sve te materijale poseduju već skoro sedam godina i da su imali priliku i vreme da dobro sagledaju prirodu njegovih kontakata

  • 2

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, kaže da je tokom susreta sa Mišom Radulovićem Bananom, pričao o raznim temama, ali nikako o stvarima za koje je optužen.

- Zar vi zaista mislite da smo mi pričali o stvarima za koje je optužen, a onda i osuđen Radulović?! I to pored trojice policajaca koji su me uvek pratili?! U to vreme optužnica niti je postajala, niti sam ja znao da je on pod prismotrom?! Mi se poznajemo godinama - rekao je Dačić.

Dačić kaže da su njih dvojica, između ostalog razgovarali i o ljubavnom životu Radulovića.

Dačić: Po stoti put pucaju na mene istim metkom

-  Pričali smo o raznim temama, porodici, sportu, deci, tenisu jer je on bio u Teniskom savezu... Ali najviše mi je pričao o svojim ljubavnim avanturama. Volele su ga žene, a i on njih. Ne bih sada da pominjem imena, ali bilo je tu pevačica, zgodnih žena, poznatih i nepoznatih - rekao je ministar spoljnih poslova.

Foto: MUP Foto: MUP

Dačić je povodom objave snimaka iz 2008. i 2009. godine rekao da  MUP i bezbednosne službe, kao i tužilaštvo, sve te materijale poseduju već skoro sedam godina i da su imali priliku i vreme da dobro sagledaju prirodu njegovih kontakata.

NE VOLIM DAČIĆA, ALI SAM NA NJEGOVOJ STRANI: Nikolić reagovao na objavljivanje TAJNIH SNIMAKA!

Dačić je takođe rekao da je sedam godina lice pod policijskom zaštitom i da su za njegovu bezbednosnu i kontraobaveštajnu zaštitu bili zaduženi policija i BIA, a da ga niko nikad nije upozorio da je Radulović bezbednosno opasna ličnost za zemlju zbog učešća u međunarodnoj trgovini narkoticima.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobrica

    8. septembar 2015 | 16:53

    daco car si!

  • SRB IN

    9. septembar 2015 | 07:19

    Bajata vest koja se zna 7 godina. Sad neko od toga pravi aferu da podigne rejting. Pojedini propali politicari pocinju da se ponasaju kao alapace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA