TRKA U NAORUŽANJU JE NAJVEĆE ZLO! Evo šta Srbi kažu o BALKANU kao BURETU BARUTA. Slažete li se s njima?

Trka u naoružanju uzela je maha na Balkanu, a evo šta čitaoci Telegrafa kažu o kupovini najmodernijih raketa, aviona, oklopnih vozila i tenkova

  • 37

Vesti o ratu u Siriji koji iz dana u dan odnosi sve više žrtava i o novim naletima ruskih bombardera koji gađaju ciljeve ISIS-a Balkan su potresle vesti o naoružavanju zemalja i o kupovini lansirnih raketa, najsavremenijih borbenih oklopnih volzila, tenkova, ali i defanzivnog naoružanja. Dokle će sve to odvesti svoj sud su dali i čitaoci Telegrafa u anketi, a bili su više nego jednoglasni - TRKA U NAORUŽANJU JE NAJVEĆE ZLO!

KO SVE IGRA BALKANSKI RIZIKO? Evo zašto je Balkan ZAISTA BURE BARUTA! (VIDEO)

Iz dana u dan čitamo naslove: "Hrvatska vojska kupila najnovije lansirne rakete" ili "Albanija naoružava armiju" što je dovelo do zabrinutosti drugih zemalja u regionu, pa je kao odgovor i Srbija sa Rusijom dogovorila kupovinu defanzivnog naoružanja i potpisala Protokol o uvozu i izvozu naoružanja sa BiH.

VUČIĆ TVRDI: Srbija kupuje defanzivno naoružanje i NIKOME NE PRETI (FOTO)

Foto-montaža: Telegraf, Wikipedia Foto-montaža: Telegraf, Wikipedia

Internet je prepun odmeravanja mišića, a glavno pitanje je kome to treba?

Možda i najbolji odgovor na ovo pitanje dao je predsednik Saveta ministara BiH Denis Zvizdić koji je svim USIJANIM GLAVAMA poručio da će ih brzo ohladiti podsećanjem na sve zločine iz devedesetih godina.

- Jedino na šta nismo mogli da ćutimo je mogućnost dobijanja lansirnih rampi sa balističkim raketama. Mi ne nabavljamo, niti ćemo nabavljati ofanzivno oružje. Imamo našu namensku industriju koja radi dobro i nadam se da će dobro sarađivati i sa BiH - rekao je Vučić posle zajedničke sednice vlada Srbije i BiH.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U anketi Telegrafa na pitanje: "Podržavate li masovno naoružavanje na Balkanu?" učestvovalo je preko 17.000 ljudi, a 70,98 odsto odgovorilo je - NIKAKO, TO JE NAJVEĆE ZLO, 16,65 odsto tvrdi da - SVAKA DRŽAVA MORA DA BRINE O SVOJOJ TERITORIJI, dok 9, 6 odsto smatra da - BACAJU PARE NA TENKOVE I AVIONE, A NAROD NEMA ŠTA DA JEDE!

Ukoliko vas je ova tema zainteresovala iznesite nam svoj stav u komentarima, a ukoliko imate neke nove zanimljive podatke za temu naoružavanja na Balkanu podelite to sa nama.

(D. Z.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Botse

    8. novembar 2015 | 20:41

    Nema drzave bez vojske. Jaka vojska-jaka drzava

  • Остани Србин, пиши Ћирилицом!

    8. novembar 2015 | 14:35

    Застава непостојеће државе на Српској земљи на Српском Космету.

  • Dejan

    8. novembar 2015 | 17:34

    Trka u naoruzanju je NUŽNO zlo....moramo se i mi naoružavati ako se naoružavaju svi oko nas....na kraju krajeva ni jedan se problem ne rešava mirnim putem...zlo je ušlo u ljude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA