Praunuk Milana Nedića se kandiduje za poslanika u SKUPŠTINI!

Na listi koalicije DSS-Dveri naći će se i Aleksandar Nedić, praunuk Milana Nedića kao predstavnik Srpskog liberalnog saveta

  • 48

Aleksandar Nedić ulazi u koaliciju DSS-Dveri kao predstavnik Srpskog liberalnog saveta. On je u žižu javnosti dospeo nakon pokretanja postupka rehabilitacije njegovog dede Milana Nedića, bivšeg načelnika Generalštaba kraljevske Jugoslovenske vojske, smenjenog uoči rata zbog otvorene saradnje sa nacističkom Nemačkom. Tokom rata bio je predsednik pronemačke marionetske vlade u Beogradu.

DA LI JE REHABILITACIJA NEDIĆA DOVEDENA U PITANJE?! Dosije bivšeg premijera Srbije ostaje DRŽAVNA TAJNA

Od nestranačkih ličnosti, na spisku kandidata za poslanike je lider NSPM (Nova srpska politička misao) i analitičar Đorđe Vukadinović, koji je 12. na izbornoj listi, što, znači da će ući u Parlament ako ta koalicija pređe cenzus.

Nije isključeno da se među kandidatima za poslanike nađe i ekonomista Miladin Ševarlić.

( Telegraf.rs/ Izvor: Nedeljnik )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuti

    9. mart 2016 | 17:07

    Cuosam dace sanjim i Ljoticev Unuk a tuje jos nezaboravni Pavelicev rodjak a postosmo sadda dübri Sa Austrijancima i nasem velikim "prijateljska,, Nemacka,Hitlerov. rodjak i sva banda je na okupu. Pa eto Sa malo troska budale rehabilituju svaku GAMAD. Nazdravlje. Kao velite kada moze Cicini unuci a ne dugo, da politiziraju sto nebi i ovi.

  • Budak

    9. mart 2016 | 17:56

    Imamo Drazinog unuka,Titovog unuka sada Nedicevog unuka,kralja koji ne zna maternji jezik.....kakva je bre ovo drzava!?

  • Homer

    9. mart 2016 | 17:57

    Neka nadje i hitlerovog sina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA