PENZIONERI SU HEROJI SRPSKIH REFORMI! PUPS pozvao građane da se ujedine i izađu na izbore

Na predizbornoj konvenciji PUPS-a u Rumi poručeno je da sa penzioneri heroji teških reformi kroz koje je Srbija morala da prođe, te da se oni i svi ostali građani Srbije ujedine kako bi 24. aprila izašli na izbore da bi sprečili da se Srbija vrati u prošlost, u vreme kada je kako navode mnogo grešaka napravljeno

  • 45

Predsednik PUPS-a Milan Krkobabić izjavio je u Rumi da se građani 24. aprila ne opredeljujemo protiv nekog ili nečeg, već za novi dogovor građana Srbije sa Aleksandrom Vučićem.

"Taj dogovor je imperativ budućnosti Srbije. Samo tako Srbija pobeđuje. A kada Srbija pobeđuje, dobijamo svi mi građani Srbije", rekao je Krkobabić

u prepunoj sali Centra za kulturu u Rumi, na predizbornoj konvenciju pod sloganom "Svet pripada i nama", saopštio je  PUPS.

Foto/Informativna služba PUPS-a Foto/Informativna služba PUPS-a

Na skupu je funkcioner Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović istakao da su penzioneri heroji teških reformi kroz koje je Srbija morala da prođe.

Martinović je podsetio na sve sto je urađeno u prethodnom periodu, ali i ukazao na na sve ono što tek treba da se uradi.

On je pozvao sve penzionere i sve građane Srbije da se 24. aprila ujedine, "jer samo ujedinjeni mogu da spreče da se Srbija vrati u prošlost, u vreme kada je mnogo grešaka napravljeno", navedeno je u saopštenju.

( Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    30. mart 2016 | 18:00

    Da li ste dali otkaz, koji ste - obecali?... (Ili ste zaboravili?.Da niste,daleko bilo - izlapeli?.)...

  • Velislav

    30. mart 2016 | 17:22

    Jao koja demagogija...pa ja ne znam ni jednog penzionera koji će glasati za vas.

  • Nikolas

    30. mart 2016 | 17:25

    PENZIONERI SRBIJE SU JADNICI KOJE SU DEMOKRATE OPLJACKALE I SAD JOS OD TOG JADA MORAJU DA HRANE DECU I UNUCAD!! VLAST JEDINO BRINE O NJIMA DA SE NEUGOJE I NEDOBIJU HOLESTEROL POSTO GLADUJU I SUNJAJU SE PO KONTEJNERIMA!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA