KO JE PRVA GEJ MINISTARKA U ISTORIJI SRBIJE? Saznajte sve o ANI BRNABIĆ!

Poseduje MBA diplomu iz marketinga sa Hull univerziteta, Engleska i više od devet godina iskustva na menadžerskim pozicijama na različitim projektima međunarodnog razvoja, kao i u Vladi Srbije

  • 43

Ana Brnabić, koja će postati prva otvoreno gej osoba u nekoj vladi Srbije, predložena je za novu ministarku državne uprave i lokalne samouprave, a do sada je bila predsednica upravnog odbora Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

SRBIJA DOBILA PRVU GEJ MINISTARKU: Vučić poželeo dobrodošlicu Ani Brnabić

Poseduje MBA diplomu iz marketinga sa Hull univerziteta, Engleska i više od devet godina iskustva na menadžerskim pozicijama na različitim projektima međunarodnog razvoja, kao i u Vladi Srbije.

GEJ STREJT ALIJANSA: Pozdravljamo Vučićevu odluku da postavi Anu Brnabić, ovo je ISTORIJSKI TRENUTAK ZA SRBIJU!

Izvršni je direktor Pexim fondacije od njenog osnivanja 2010, a pored toga, angažovana u kompaniji Continental Wind Serbia (CWS), gde radi na realizaciji investicije vredne 300 miliona evra u vetropark u opštini Kovin.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Jedan je od osnivača konsultantske firme Development Consulting Group (DCG). Vodila je Regionalnu stručnu grupu za komunikacije i PR za Development Alternatives Inc (DAI). Takođe, radila je kao ekspert na USAID-ovom programu reforme lokalne samouprave u Rumuniji.

(Telegraf.rs/GayEcho.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pavle krstic

    8. avgust 2016 | 17:08

    C/V je impresivan Ali zar nije bplje da radi na privlacenju i realizaciji stranih investicija Koliko sam procitao Ana je radila u realnom biznisu a to nema bas neke veze sa lokalnom upravom i samoupravom

  • Mijo

    8. avgust 2016 | 17:02

    Sve više ličimo na Evropu, nema šta.

  • Sale

    8. avgust 2016 | 20:11

    Nije ona prvi Ministar koji je gej nego prva koja to ne krije. Najcesce su bas oni najglasniji protivnici bas to kao npr Putin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA