≫ 

Vesić: Radulović i Klanšček neka raščiste ko je predsednik njihovog fantomskog pokreta

Što se izbora tiče Radulović je pre nekoliko meseci ucestvovao na njima i izgubio, dodao je Vesić

  • 6

Član Glavnog odbora SNS Goran Vesić poručio je da je za predsednika pokreta DJB Sašu Radulovića vreme da prihvati da je Srbija demokratska zemlja u kojoj građani imaju pravo na svoje mišljenje i takođe da "ostavi na miru SNS i neka sa (Brankom) Klanščekom raščisti ko je predsednik njihovog fantomskog pokreta".

Slavija dobija muzičku fontanu

NOVI MUZEJ BIĆE NAJVEĆI U BEOGRADU: Gradski čelnici posetili izložbu idejnih rešenja za Muzej grada (FOTO)

Vesić je povodom saopštenja pokreta DJB naveo da su i tu ponovo prevarili javnost da se Radulović nije raspravljao sa članovima svoje stranke već navodno sa clanovima SNS i dodao da Radulović "nema samo problem sa istinom i moralom što je opština poznato već i sa pamcenjem".

- Branko Klanšček je član pokreta DJB, a teško optužuje Radulovića za otimanje mandata na Vračaru, faksifikovanje izborne liste i nepotizam pošto mu je lista puna kumova, žena i šurnjaja - objašnjava Vesić u izjavi Tanjugu.

Prema njegovim rečima taj unutrašnji sukob je toliko veliki da Radulović i Klanšček jedan od drugog traže ostavku.

- Ko je u pravu, Klanšček ili Radulović nas ne interesuje, ali prestanite više da mešate SNS u vaše unutrašnje sukobe i svađe. Članovi naše stranke stajali su za to vreme mirno na našim štandovima i razgovarali sa građanima o budućim planovima za razvoj Vračara. Dakle, taj Klanšček je vaš - podvukao je Vesić.

Kako je dodao za Radulovića je zaista vreme da prihvati da je Srbija demokratska zemlja u kojoj građani imaju pravo na svoje mišljenje o politicarima "pa ne znam zašto ga čudi to što su mu na pijaci vikali da je lopov, stečajni upravnik i da duguje za porez".

On je naveo da umesto da se suoči sa stavom građana o njegovim mutnim radnjama Radulović laže sebe ubeđujući se da ga ne vole samo pristalice SNS.

Što se izbora tiče Radulović je pre nekoliko meseci ucestvovao na njima i izgubio, dodao je Vesić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Građanima je pokazao kako ih potcenjuje pošto su mu na listama kao i skupštinama opština rođaci, kumovi, snaje i šurnjaje, a skupštini Srbije su mu veliki strucnjaci kao što su astrolog i prodavačicama mobilnih paketa. Dakle, neka ostavi na miru SNS i neka sa Klanščekom rašcisti ko je predsednik njihovog fantomskog pokreta - zaključio je Vesić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • yug

    15. novembar 2016 | 19:34

    Znaci da se plase Raduloviceve kandidature za predsednika

  • Nada

    16. novembar 2016 | 07:25

    Kakav komentar"Plase".Ko je taj Radulovic.Covek pun cinizma,izvlaci se iz blata.Jako negativan covek,trebalo bi da se pozabavi svojim ponasanjem.Postoji ustanova,strucna sluzba,Pomoc.Preporuka,steta mlad je politicar......Ovo lice mu ne odgovara.Zato gospodine Radulovicu radi na promeni PONADANJA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA