Rakić naložio prekid radova na mostu u Mitrovici

Rakić je izjavio da je razlog za ovakvu odluku serija ozbiljnih incidenata u gradu i da traži od predstavnika EU da se ispoštuje Briselski sporazum i iznad svega i prioritetno građanima osigura bezbednost

  • 3

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić naložio je danas prekid radova na i oko mosta u ovom gradu. Rakić je zatražio od međunarodnih i lokalnih bezbednosnih organa da osiguraju bezbednost građanima.

Kosovo se naoružava: Kupuju pet helikoptera

Tači ponovo preti Srbiji tužbom za genocid

Rakić je izjavio Tanjugu da je razlog za ovakvu odluku serija ozbiljnih incidenata u gradu i da traži od predstavnika EU da se ispoštuje Briselski sporazum i iznad svega i prioritetno građanima osigura bezbednost.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

On je pozvao Kfor da pojačaja prisustvo u Kosovskoj Mitrovici, a da Kosovska policija pooštri kontrolu lica u ovom gradu, naročito u mešovitim sredinama.

- Poslednji incidenti koji su se dogodili u Kosovskoj Mitrovici zaslužuju svaku vrstu osude. Odgovorni treba da budu pronađeni i najoštrije sankcionisani - poručio je Rakić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    19. april 2017 | 11:56

    Rakicu, dok god budemo imali nesposobnu i mrtvu policiju, nema leba u Mitrovici....Ljudi, tri ulice ima u gradu, i oni su i to nesposobni da nadgledaju.

  • Cika Velja

    19. april 2017 | 14:33

    Ili nagazi...ili odustani!!! Od price vajde nema?!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA