MALI OTVORENO: Zna se ko je vodio kampanju protiv mene

Sada kada vidim ko je kandidat na drugoj strani onda vidim i ko je novac u kampanju protiv mene uložio proteklih godina, a to su Dragan Đilas i njegovi tajkuni, rekao je Mali

  • 16

Potpuno mi je jasno zbog čega sam bio predmet najprljavije i najodvratnije kampanje protiv mene i moje porodice u protekle tri godine, kaže Siniša Mali.

Siniša Mali: Verovatno dajem ostavku, verovatno se ne kandidujem

Nikola Selaković prvi na listi SNS za novog gradonačelnika Beograda?

- Sada kada vidim ko je kandidat na drugoj strani onda vidim i ko je novac u kampanju protiv mene uložio proteklih godina, a to su Dragan Đilas i njegovi tajkuni - rekao je Mali.

Takođe, Mali je naveo da je ove godine na teritoriji Beograda 90.628 nezaposlenih lica, nakon čega je istakao da je isti taj broj u trenutku dok je Dragan Đilas bio gradonačelnika bila na “oko 108.000”.

Foto: Marko Todorović

- Borimo se za svako novo radno mesto. Kada su Đilas i Šapić bili ovde, imali ste tri javna gradilišta, a sada ih imate javnih 60. Veliki broj investitora dolazi ovde, završili smo Ikeu, Hilton se završava, Beograd na vodi raste - rekao je Mali.

Osim toga, rekao je i da u Beogradu trenutno ima 1.111 gradilišta.

Prema rečima Siniše Malog, Dragan Đilas “sve vreme pravi kampanju za svoj povratak”.

Foto: Marko Todorović

- Nije se on setio trudnica, nego je ostavio dug od 350 miliona dinara trudnicama, dug koji smo mi vratili - rekao je Mali.

Na pitanje o slučaju Savamala i da li i iza tog slučaja stoji Dragan Đilas, Mali je rekao:

- Što se tiče Savamale, ja sam svoj stav rekao. Očekujem da nadležni organi urade svoj deo posla kao što jesu, pa neka kažu ko iza toga stoji - rekao je Mali.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je i da će najverovatnije podneti ostavku pre kraja mandata i da se verovatno neće kandidovati na narednim izborima.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    26. septembar 2017 | 14:40

    I vise je nego ocigledno ko je zaduzio ovaj grad a ko ga je iz najveceg kolapsa vratio na pravi put. Sinisa treba da nastivi da radi kao i do sad jer su rezultari i vise nego dobri.

  • Olivera

    26. septembar 2017 | 14:50

    Sinisa Mali je najbolji gradonačelnik koga je Beograd imao!

  • Nikola87

    26. septembar 2017 | 14:37

    Jasno je kao dan,neko se bori svojim rezultatima neko klevetanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA