Sandulović u policiji zbog pretnji Đuki: Naprednjak podneo krivičnu prijavu

- Govorio je kako ćemo imati nezgodnu situaciju u budućnosti i da pazim šta pričam o njemu - prepričao je Đukanović, dok je Sandulović rekao da će sledeći put morati dobro da povede računa šta i gde je javno pričao o njemu

  • 29

Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a i član predsedništva naprednjaka, podneo je krivičnu prijavu protiv predsednika Republikanske stranke Nikole Sandulovića zbog pretnji koje mu je uputio.

Porodična drama Vladimira Đukanovića: Izgoreo stan, žena i deca uspeli da pobegnu

Đukanović je ispričao da ga je Sandulović vređao i pretio mu da će u budućnosti imati nezgodnu situaciju, te da je prijavu podneo jer je ovo država u kojoj mora da se poštuje zakon.

- Došao sam u jedan beogradski restoran, u kojem je trebalo da se nađem sa prijateljem. Odjednom se ispred mene pojavio Nikola Sandulović, koji je počeo da se dere i da mi preti. Govorio je kako ćemo imati nezgodnu situaciju u budućnosti i da pazim šta pričam o njemu - prepričao je Đukanović za list Alo.

Đuka je dodao da ga Sandulović ne interesuje i da je shvatio da je takvim ponašanjem sigurno hteo da pokaže da može da preti ljudima iz vlasti.

- Zamolio sam ga da ide da sedne na svoje mesto, što bih ulazio u polemiku sa tako perifernim likovima kao što je on. U ovoj državi postoji zakon, pa za svaki postupak odgovaraš - kazao je on i otkrio da je Nikolu Sandulovića prijavio, da je protiv njega podneo krivičnu prijavu, ali i da razmišlja da ga tuži zbog upućenih uvreda.

Printskrin: Tanjug

Poslanik SNS-a je dodao da uvek prijavljuje sve pretnje, bez obzira da li ih dobija lično ili putem društvenih mreža.

- Ako ne umeš civilizovano da razgovaraš, već hoćeš da pretiš i glumiš mangupa, onda za to fino odgovaraj pred nadležnim organima. U civilizovanom svetu to tako funkcioniše. Nikada se ne svađaš, niti pridaješ značaja takvim tipovima - zaključio je Đukanović.

Sandulović se o ovom događaju oglasio i na Fejbuku, a za Alo je potvrdio da je do susreta došlo i da je bio u policiji kako bi dao izjavu.

- Objasnio sam mu da sledeći put dobro povede računa šta i gde priča javno o meni i na koji način - naveo je Sandulović.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA