≫ 

Prošlo je 7 meseci od ubistva Olivera Ivanovića: Istraga se i dalje nije makla sa mrtve tačke, na neka pitanja još nema odgovora

Porodica Ivanović i dalje traži odgovore

  • 63

Danas se navršava sedam meseci od ubistva Olivera Ivanovića, lidera  Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" , a ni korak više nije učinjen ka tome da se otkrije ko stoji iza njegovog ubistva.

Čovek koji se lavovski borio za prava kosovskometohijskih Srba od 1999. godine ubijen je sa šest hitaca u leđa 16. januara u jutarnjim satima pred prostorijama svoje kancelarije u centru Kosovske Mitrovice.

Danima najavljivao bombastične informacije o ubistvu Olivera Ivanovića, a evo šta je Tači danas rekao o tome

Za sedam meseci, koliko traje istraga ubistva, kosovski zvaničnici pompezno su pričali da će obznaniti konkretne rezultate, generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres upozoravao je da izostanak rezultata u istrazi ubistva Olivera Ivanovića predstavlja razlog za brigu na Kosovu, dok su srpske vlasi najavljivale rešenje slučaja. No istraga se za sve to vreme nije pomerila sa mrtve tačke.

Porodica Ivanović i dalje traži odgovore, a supruga Milena uporno podseća javnost na gubitak čoveka koji do samog kraja nije želeo da napusti i prepusti Kosovo.

VIDEO: Biografija: Ko je bio Oliver Ivanović?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    16. avgust 2018 | 15:13

    Jedino Srpska policija moze naci ubicu, Albanci naravno da nece.

  • Čaki

    16. avgust 2018 | 10:28

    Još jedan u nizu zverskih zločina nad Srbima sa KiM koji je ostao nerasvetljan a međunarodna zajednica ćuti.

  • miki

    16. avgust 2018 | 09:40

    Oliver i porodica zaslužuje istinu i pravdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA