DAČIĆ: Kakav atentator, uhapšen je lopov!

"Nemamo informaciju da je planiran bilo kakav napad na mene i Dežera, policija smatra da je u pitanju krađa", kaže premijer Srbije posle jučerašnjeg hapšenja nepoznatog stranca na vrhu zgrade na Terazijama

  • 0

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je povodom medijskih natpisa o hapšenju osobe koja je planirala atentat na njega i šefa delegacije Evropske komisije Vensana Dežera da je policija uhapsila engleskog državljanina arapskog porekla, ali da je razlog za hapšenje teška krađa.

- Nemamo informaciju da je planiran bilo kakav napad ili atentat. Policija smatra da je u pitanju krađa - rekao je Dačić.

Dačić je novinarima u Medija centru, gde je prisustvovao konferenciji za štampu norveške ambasade zajedno sa Vensanom Dežerom, naveo da je policija juče na vrhu zgrade u kojoj se u ulici Terazije broj 3 nalazi Medija centar uhapsila engleskog državljanina arapskog porekla za koga je u novinama objavljeno da je možda planirao napad na Dežera i njega.

- Ne verujem da bi taj napad mogao da bude usmeren samo na nas dvojicu - rekao je Dačić naglašavajući da je britanski državljanin uhapšen i zadržan zbog teške krađe, a da policija istražuje ima li drugih detalja.

- Nisam hteo da kažem ambasadorima pre skupa da se ne bi sekirali, ali sve je u redu - našalio se Dačić.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA