SNS: Čedo, odakle ti pare za "Fidelinku"?

Srpska napredna stranka pozvala je lidera LDP da se izjasni zbog čega su utihnule njegove prozivke tajkuna i da precizira svoj stav u vezi sa teritorijalnim integritetom Srbije

  • 3

Srpska napredna stranka (SNS) pozvala je danas lidera LDP Čedomira Jovanovića, povodom njegovog istupa na sednici Glavnog odbora te stranke, da se izjasni zbog čega su utihnule njegove prozivke tajkuna, odakle mu novac za kupovinu "Fidelinke" i da precizira svoj stav u vezi sa teritorijalnim integritetom Srbije.

Kako je navedeno u saopštenju SNS, počelo je da se obistinjuje ono što je predsednik SNS Aleksandar Vučić najavio na početku borbe protiv korupcije da će "pojedinci iz poslovno-političkih krugova, poput Jovanovića, sve češće pokazivati nervozu i besmislenim izjavama pokušavati da diskredituju rad Vlade".

Umesto što šalje besmislene poruke domaćoj javnosti, Jovanoviću bi bolje bilo da odgovori zbog čega su najednom utihnule sve njegove prozivke tajkuna, na koji način je naprasno nakon druženja sa kriminalcima iz Šilerove postao vrlo bogat čovek i odakle mu novac da kupi preduzeće "Fidelinka", navodi se u saopštenju SNS.

Srpski naprednjaci pozvali su predsednika LDP da, kada je reč o Kosovu i Metohiji, konačno precizira svoj stav u vezi s teritorijalnim integritetom Srbije.

- Srpska napredna stranka je zadovoljna zbog toga što Čedomir Jovanović i njemu slični pokazuju sve veću nervozu zbog postupaka Vlade Srbije, pre svega u vezi sa borbom protiv korupcije i kriminala, jer dokle god je ta nervoza kod njih prisutna, to će biti znak da Srbija ide u dobrom pravcu - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    28. oktobar 2012 | 17:08

    Gospodo naprednjaci, pa šta vi imate sada koga da pitate? Držite sve bezbedonosne agencije u rukama jednog čoveka. Ako on ne zna, pa ko onda zna? Iznesite podatke u javnost, normalno potkrepljene dokazima, ako tu ima kakvog kriminala, hapsite i sudite. Niste više u opoziciji da pitate!!!

  • Tade

    28. oktobar 2012 | 19:54

    Od kad je Cedu trebalo preispitati...Jos od ubistva Djindjica. Od tada se on obogatio, enormno. Samo, nije on jedini koga treba zatvoriti jer je opljackao Srbiju. Pozdravljam odluku o ispitivanju porekla imovine, mada nama, obicnim smrtnicima od toga nece biti bolje, ali, bar neka lopovi odgovaraju.

  • sladjana

    28. oktobar 2012 | 20:33

    Cedo je za Zabele ooodavno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA