Rašković Ivić: Rešenje u Vojvodini su vanredni izbori!

- Jedini izlaz iz situacije u kojoj smo se našli leži u izborima i dubokim promenama koje bi nakon tih izbora usledile - kaže funkcionerka DSS Sanda Rašković - Ivić

  • 5

Funkcionerka Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić ocenila je danas da su naredni pokrajinski izbori jedini izlaz za situaciju u Vojvodini.

- Jedini izlaz iz situacije u kojoj smo se našli leži u izborima i dubokim promenama, koje bi nakon tih izbora usledile. Svako opiranje izborima vodi daljem izazivanju sukoba i secesiji Vojvodine - kazala je Sanda Rašković Ivić.

Ona je istakla da je pokrajnski premijer Bojan Pajtić pokazao "autokratičnost svog režima" tako što je "nepristojno odgovorio" građanima koji su juče zatražili njegovu smenu.

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić je povodom juče održanog mitinga "Stop razbijanju Srbije" u Novom Sadu izjavio da pokrajinske vlasti neće dozvoliti nikakve "ulične prevrate".

Sanda Rašković Ivić istakla je i da je u Vojvodini trenutno "nakaradni sistem", pošto, kao je ocenila, "Pajtić kontroliše oko dve trećine parlamenta sa 10 odsto podrške građana Vojvodine".

(D. Z. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsija

    13. april 2013 | 16:23

    Ajde ti lepo sredjuj stvari negde drugde, I ostavi Vosu na miru. Idi zeno na Kosovo,resi problem, pa se cujemo...

  • GoranM

    13. april 2013 | 19:10

    Da, da, duboke promene, kako da ne. Samo da probude dr Voju, dovedu ga iz Belanovice, i eto rešenja i promena. Dubokih.

  • drNefer

    13. april 2013 | 19:02

    DSS na sledećim izborima u Vojvodini neće preći cenzus,jedinino da se registrujete kao nacionalna manjina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA