KNEŽEVIĆ: Pajtić je oduvek bio secesionista

Potpredsednik SNS očekuje da će akcija sakupljanja potpisa za smenu vlasti biti masovna, jer, kako kaže, barem dve trećine stanovnika Vojvodine ne podržava politiku Pajtićeve Vlade

  • 4

Vlast Demokratske stranke u Vojvodini izgubila je legitimitet, a i rezultati njihovog trinaestogodišnjeg upravljanja pokrajinom su poražavajući, pa je logičan izlaz iz takve situacije u vanrednim izborima, kaže ministar poljoprivrede i potpredsednik SNS Goran Knežević.

On navodi da su demokrate danima javnost zastrašivale da će na mitingu u Novom Sadu izbiti haos "jer ne umeju ništa drugo nego da ponavljaju fraze od pre desetak godina".

- I pred republičke izbore ponavljali su da će se u slučaju pobede SNS vratiti devedesete. U to više ni oni sami ne veruju, a kamoli građani – rekao je Knežević.

Potpredsednik SNS očekuje da će akcija sakupljanja potpisa za smenu vlasti biti masovna jer, kako kaže, bar dve trećine stanovnika Vojvodine ne podržava politiku Pajtićeve vlade.

- Pravo lice se kad-tad pokaže. Nama koji ga poznajemo dugo ova deklaracija nije uopšte iznenađujuća jer je na liniji njegove dugogodišnje secesionističke politike. Iznenađenje može da bude jedino trenutak u kom je ona najavljena, jer je loš po samog Pajtića, ali se i to može razumeti kao njegovo neizbežno vraćanje duga inostranom lobiju čiji je favorit godinama bio, a koji je tokom proteklih desetak dana na sve načine vršio pritisak na Srbiju – rekao je Knežević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    14. april 2013 | 13:46

    A mleko Knezevicu?

  • nostradamus

    14. april 2013 | 14:37

    Ti si bre Knezevicu otrovao celu serbiju i Vojvodinu isto sa alfatoksinom pa ko ce tebi verovati ajt kazimi!!!

  • Bosnjak

    14. april 2013 | 16:02

    Kako samo slice jedan drugom ovi naprednjaci,surova je priroda ponekad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA