Na "Emirejtsu" bez pobednika, crni Murinjo, što izgubi od ovih posle 23 godine?

U derbiju kola između Arsenala i Mančester sitija nije bilo pobednika - 1:1. U lošoj partiji Čelsija ceo meč odigrali su srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić, a porazom od Kristal Palasa sa 1:0, ekipe koja se bori za opstanak, tim Žoze Murinja ima samo bod prednosti nad Liverpulom

  • 2

Fudbaleri Kristal Palasa priredili su danas veliko iznenađenje savladavši ekipu gradskog rivala Čelsija sa 1:0, u utakmici 32. kola engleske Premijer lige. Ranije danas Mančester Junajted je sigurno slavio na Old Trafordu protiv Aston Vile (4:1).

Tim koji se grčevito bori za opstanak došao je do "zlatnih" bodova protiv velikog favorita, a neočekivani uspeh izboren je autogolom kapitena "plavaca" Džona Terija.

Šokantnim porazom od Kristal Palasa, prvim od 1990. godine, Čelsi je napravio ogroman korak nazad u trci za titulu, iako je ostao lider na tabeli.

Tim Žozea Murinja sada sa utakmicom više ima samo bod prednosti nad Liverpulom, a već večeras mogao bi da ga stigne Mančester Siti, koji ima tri utakmice manje, ukoliko pobedi Arsenal.

U lošoj partiji gostiju sa Stamford Bridža ceo meč odigrali su srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić.

Stouk je istim rezultatom pobedio kod kuće ekipu Hala (1:0), a Sautempton je neočekivano lako "preslišao" Njukasl (4:0).

Najuzbudljiviju utakmicu odigrali su Vest Bromvič Albion i Kardif, gde su dva gola postignuta u zaustavnom vremenu za konačnih 3:3.

U derbiju kola nije bilo pobednika. Arsenal i Mančester Siti su odigrali bez pobednika - 1:1. Ovo je bila jedna od poslednjih prilika da se tobdzije vrate u trku za titulu, ali nisu uspeli da osvoje sva tri boda.

Poveli su gosti preko Davida Silve u 18. minutu, da bi konačan rezultat postavio Flamini u 53. Svih devedeset minuta na klupi je proveo Aleksandar Kolarov, dok je Matija Nastasić već dugo van stroja zbog povreda.

Rezultati 32. kola:

Mančester junajted – Aston Vila 4:1

(Runi 20, 45 p, Mata 52, Čičarito 90 – Vestvud 13)

Kristal Palas – Čelsi 1:0

Sauthempton – Njukasl 4:0

Stouk – Hal 1:0

Svonsi – Norič 3:0

VBA – Kardif 3:3

Arsenal – Mančester Siti 1:1

(Silva 18 - Rosicki 52)

Nedelja:

Fulam – Everton 14.30

Liverpul – Totenhem 17.00

Tabela: Čelsi 69, Liverpul 68 (-1), Mančester Siti 67 (-2), Arsenal 64.....Kardif 26, Sanderlend 25 (-3), Fulam 24 (-1)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA