Udarne vesti u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

U Preseku vesti u 17 sati saznajte da li je sutra dan istine za Srbiju i Makedoniju, šta se desilo Zdravku Mamiću i koliko je opasno trenutno zdravstveno stanje Duška Vujoševića.

Posle kilometarskih kolona tokom vikenda, juče na graničnim prelazima Batrovci i Horgoš juče nije bilo većih zastoja pošto se na ulazak u Hrvatsku i Mađarsku čekalo u proseku pola sata.

Više o prelasku granice, pročitajte OVDE.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja danas je predstavilo izgled i funkcionisanje elektronskog dnevnika čija primena počinje u 200 škola u Srbiji od 1. septembra.

Miloša Srebrića zvanog Flekica (35), koji je osumnjičen da je 25. maja tokom pljačke ubio Kristinu Kaplanović (19), odao je drug koji je "pao" zbog heroina. Potom je ubičin DNK nađen i na košulji Kristininog kolege koga je ovaj odgurnuo tokom pljačke.

Više o osumnjičenom za ubistvo, pročitajte OVDE.

Da nas nije napustio 11. marta 2016. godine, Dragan Nikolić 20. avgusta napunio bi 74 godine. Međutim, slavni Gaga godinama nije ni slavio svoje rođendane, pa bi i taj verovatno proslavljali mnogi, za njega, ali osim njega.

Vladimir Jelić godinama unazad jedno je od zaštitnih lica RTS-a, a iako se više nego retko pojavljuje i eksponira u medijima, žene ga obožavaju.

Više o njemu, pročitajte OVDE.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević dao je intervju za Sport klub u kome je pričao o mnogi aktuelnim stvarima, ali i o detaljima iz svoje bogate karijere, kao i o nekim legendarnim pričama o koje se i danas prepričavaju, posle trideset godina.

Ruski hakeri koji se kriju pod imenom ''elegantni medvedi'' (Fancy Bears), uspeli s da dođu do dokumenata o doping testovima sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine i objavili su podatke o fudbalerima kod kojih su pronađene nedozvoljene supstance.

Više o ovim fudbalerima pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA