Kontejnere u Lučanima niko ne prazni: Nedeljama se širi nesnosan smrad, a psi lutalice raznose otpad (FOTO)

Građani traže od komunalne inspekcije da interveniše i naloži Komunalnom da sklanja nagomilano smeće jer kako tvrde iz pojedinih kontejnera

  • 2

Kontejneri koje je JKP “Komunalac” Lučani postavio u sedištima skoro u dve trećine mesnih zajednica, pored državnih i lokalnih puteva, već nedeljama se ne prazne, a meštani kažu da smeće raznosi vetar i psi lutalice.

Novosađani, oprez: Ako pored kontejnera ostavite fotelju, krevet ili stari ormar, platićete kaznu najmanje 8.000 dinara!

Građani traže od komunalne inspekcije da interveniše i naloži Komunalnom da sklanja nagomilano smeće jer kako tvrde iz pojedinih kontejnera se oseća neverovatan smrad i prete zaraze.

Foto: Glas zapadne Srbije

Pored toga rastureno smeće iz prebukiranih kontejnera stvara neverovatno ružnu sliku.

Tako na primer na Karauli pored česme na samom ulasku u Opštinu Lučane gde se zaustavlja veliki broj prolaznika nekoliko dana stoji gomila smeća i prevrnuti kontejner.

Foto: Glas zapadne Srbije

- Stao sam da zahvatim hladne vode i prosto sam šokiran ovim jezivim prizorom. Zgadila mi se i voda od smrada koji se širio. Redovno prolazim ovuda zbog posla ali ovako nikada nije bilo - kaže prolaznik Radoš Novković iz Ivanjice.

Slična situacija je po svemu sudeći na celom području, a pogotovu u Gornjem Dragačevu.

Evo kako to izgleda na pojedinim mestima.

(Telegraf.rs/glaszapadnesrbije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA