≫ 

Horor u centru Niša: Automobil udario dete (5) koje je prelazilo ulicu! Prizor je bio jeziv (FOTO)

Očevici su u šoku

  • 12

Sedmogodišnji dečak prebačen je u niški Klinički centar na dijagnostiku nakon što ga je na Trgu Kralja Milana oborilo putničko vozilo "tojota".

Tri moguća scenarija koja su dovela do nezapamćene nesreće na Divčibarama (FOTO SA LICA MESTA)

Nezgoda se dogodila danas oko 14 časova, kada je mališan prelazio ulicu dok se prema njemu kretalo vozilo niških tablica kojim je upravljao Nišlija star 58 godina.

Mališana je Hitna pomoć odvezla do niške bolnice, a policija je obavila uviđaj. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, a uzrok nezgode se utvrđuje.

Mališana je Hitna pomoć odvezla do niške bolnice, a policija je obavila uviđaj Foto: Telegraf

Dan ranije povređeno je šestogodišnje dete kod vrtića "Bajka" u Dimitrovgradskoj ulici.

Kako saznajemo, do nezgode je došlo kada je jedno vozilo udarilo u drugo koje je bilo parkirano, a ono je udarilo u dete. Na sreću, ono je zadobilo lakše povrede, ali je prevencije radi zadržano u bolnici na opservaciji.

VIDEO Put smrti na Divčibarama: Na ovom mestu je poginuo mali Aleksa:

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sreta Šteta

    14. jun 2018 | 19:01

    Bio sam u prolazu u tom trenutku tako da mogu da kažem, vozač nije ništa kriv, dete romske nacionalnosti je pretčavalo ulicu van pešačkog u špicu. Gospodin koji je vozio Toyotu nije nikako mogao da ga izbegne jer je DETE naletelo a ne obratno. Tako da, i novinari pumpaju priču. A to što se vide 2 hitne, ova koja stoji NA trotoar je došla zbog srednjoškolke kojoj je pozlilo u busu!

  • Suza

    14. jun 2018 | 16:15

    Ako neko zna a ćuti o tome, da roditelji teraju dete da prosjači, zašto nisu prijavili socijalnim službama??? Ako se ispostavi da su zaista gurnuli dete, suditi im za pokušaj ubistva...monstrumima najveća kazna.

  • sava

    14. jun 2018 | 16:18

    APSI ODMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA