Već viđen scenario: Pre tačno dve godine Pančevom je protutnjao tornado a jezivo nevreme potopilo je ceo grad (VIDEO)

U Opštoj bolnici Pančevo liftovi nisu u funkciji zbog obilnih padavina koje su izazvale poplavu u podrumu ove institucije

  • 0

Na teritoriji cele Srbije na snazi je narandžasti meteoalarm zbog obilnih padavina, grmljavine i olujnog vetra. Osim Beograda snažno nevreme je pogodilo i Pančevo. Pre tačno dve godine u ovom gradu dogodila se nezapamćena kataklizma

KADA VIDITE ŠTA SE SRUČILO NA PANČEVO, POZLIĆE VAM: Nezapamćena kataklizma na zemlji i na nebu! (FOTO) (VIDEO)

Stravično nevreme je pogodilo Pančevo. Pada jak i konstantan pljusak sa količinom padavina od 20 - 30mm od 09.30 sati.

U tom gradu je došlo je do plavljenja pojedinih objekata i podrumskih prostorija, a i mnoge ulice po gradu su pod vodom.

OVAKO JE TORNADO PROTUTNJAO PANČEVOM: Pogledajte zastrašujuću pijavicu! (VIDEO)

U Opštoj bolnici Pančevo liftovi nisu u funkciji zbog obilnih padavina koje su izazvale poplavu u podrumu ove institucije.

Ovakva situacija otežava zaposlenima i pacijentima kretanje, pa su primorani da teško bolesne i nepokretne ljude, nose rukama, piše "013info".

- Ljudi su na terenu i trenutno ispumpavaju vodu sa dečijeg odeljenja. Liftovi su preventivno isključeni zbog eventualnih strujnih udara. Očekujemo normalizaciju stanja tokom dana - rekao je za portal 013info.rs direktor bolnice dr Slobodan Ovuka.

Kako javljaju Pančevci redakciji "Telegrafa" po celom gradu imaju problema sa poplavom u kućama, te su mnogi prinuđeni da "spašavaju" svoje podrume izbacivanjem vode.

Ovako je pre dve godine tornado pogodio Pančevo:

Pijavica je bila vidljiva na nebu dovoljno dugo da je oštro oko naših čitalaca "uhvati" i snimi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA