≫ 

NAJJEZIVIJI SNIMAK IKADA: Izazivao je medveda i nudio mu hranu, životinja se iznervirala, uvukla ga u kavez i izmasakrirala (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Medved ga je odneo u svoju jazbinu i pripremio se da se gosti plenom...

  • 9

Veliki mrki medved u zarobljeništvu brutalno je napao Naipuma Promratea (36) na Tajlandu, nakon što ga je ovaj izazivao držeći mu činiju pirinča iznad glave, te ga je životinja zgrabila i povukla u svoj kavez.

Monstruozne scene iz BiH zgrozile Balkan: Muškarci naoružani do zuba ubili medveda, ležao je u lokvi krvi dok su oni ponosno pozirali (VIDEO)

Medved ga je zatim udario i onesvestio a zatim odvukao u svoju jazbinu. Celu jezivu scenu gledali su prijatelji nesrećnog čoveka, koji su pokušavali na sve moguće načine da spasu svog druga udarajući medveda i polivajući ga vodom, ali bezuspešno.

Printskrin: LiveLeak

Kada ga je medved odneo u svoju jazbinu i pripremio se da se gosti svojim, već potpuno krvavim plenom, prijatelji nesrećnog mladića uskočili su, odvukli pažnju medvedu i sklonili svog prijatelja na sigurno.

On se sada nalazi u bolnici gde je operisan i gde pokušava da se oporavi.

Naipuma je sa prijateljima tog dana došao da poseti hram u ruralnom delu Pečabun provincije, gde monasi čuvaju nekoliko divljih i domaćih životinja, sa mogućnošću da ih posetioci hrane.

Samo nekoliko dana pre ovog incidenta, monasi Vat Luang Por Lamai hrama objavili su da traže donacije jer su finansijskoj krizi zbog čega su im neke od životinja gladne, prenosi Miror.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA