Učenik brutalno napao profesorku tokom časa: Poslednji udarac je bacio na zid, cela učionica je bila krvava (FOTO)

"Nisam slomljena jer sam fizički napadnuta, slomljena sam zbog činjenice da nisam jedina, možda ne i poslednja"

  • 12

Marsiju Frigi (51), profesorku portugalskog jezika u državnoj srednjoj školi u mestu Santa Katarina u Brazilu, napao je 15-godišnji učenik nakon što je bio izbačen sa časa zbog lošeg ponašanja.

MALI CAR: Srednjoškolac na foru preko interneta zaradio 10.000 dolara za jedan dan

Na svom profilu na Fejsbuku, Marsija je postavila nekoliko fotografija njenog krvavog lica i kako je došlo do rasprave sa učenikom.

- Držao je knjigu na kolenima, zamolila sam ga da je stavi na sto. Staviću knjigu gde ja hoću, rekao mi je. Moj odgovor je bio da stvari nisu baš takve. "Reći ću vam šta sam uradio, reći ću vam šta sam uradio", vikao je nakon što je izgovorio psovku. On je snažan momak od 15 godina i napao me je veoma brzo, nisam imala vremena da se odbranim. Poslednji udarac me je bacio na zid - napisala je ona.

Marsija je nekoliko puta da je potpuno slomljena zbog toga što se desilo.

- Nisam slomljena jer sam fizički napadnuta, slomljena sam zbog činjenice da nisam jedina, možda ne i poslednja. Slomljena sam jer sam već pretrpela verbalne agresije, videla da moje kolege pate. Slomljena sam jer se osećam bespomoćno. Godinama radimo bez pomoći od strane vlade, društvo nas je napustilo, život...

Marsijin post na Fejsuku je preko 500.000 puta podeljen. U komentarima su reči podrške za nju i sve njene kolege širom sveta.

Iz brazilske države u kojoj se dogodio brutalni napad učenika na profesorku, kažu da je slučaj pod istragom, i da će dati pun izveštaj o situaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    22. avgust 2017 | 10:31

    E to je tako jer sada profesori ne smeju ni ton da povise na decu,uzas

  • Nele

    22. avgust 2017 | 10:27

    Kao jedan pedagog vidi se jasno da ni sebe ne moze da kontrilise jer poziva izmedju ostalog na mobing a i izazivanju revolta ucenika sta je do sad radila i ucila... da se silom nije silila cenili bi je i dobila bi ucenicka postignuca i dostignuca i bili bi prihatelji celog zivota

  • Nele

    22. avgust 2017 | 10:22

    Ocenila je sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA