Uhvaćen Belobradi, najveći ubica ISIS-a: Bacao je ljude sa zgrada i sekao im glave, a sada ga je narod odao i njemu preti smrt!

Omer je uhvaćen prošle nedelje u Mosulu, nakon što je lokalno stanovništvo odalo njegovo skrovište bezbednosnim snagama

  • 2

Zloglasni ISIS-ov ubica Abu Omer, poznat kao "Belobradi", uhvaćen je u Iraku, javljaju svetski mediji.

Uskoro će vas velika tragedija pogoditi, zora islama je stigla: ISIS se vraća na Balkan i preti, "usamljeni vukovi" spremaju pokolj za praznike!

Abu Omer nadzirao je ubistva desetak homoseksualaca i drugih koji su bili u sukobu sa takozvanim kalifatom. Prikazan je u nekoliko sadističkih ISIS-ovih video snimaka smaknuća, u kojima su militanti bacali homoseksualce sa zgrada, rezali ljudima glave i kamenovali ih zbog prestupa kao što je svetogrđe.

Omer je uhvaćen prošle nedelje u Mosulu, nakon što je lokalno stanovništvo odalo njegovo skrovište bezbednosnim snagama, objavila je iranska agencija ANBA citirajući iračke medije.

Najstrašnijem ISIS-ovom ubici preti smrt

Omer je u jednom ISIS-ovom videu prikazan kako čita spisak optužbi protiv trojice muškaraca, kojima su nakon toga odrubljene glave, prenosi Index.hr.

Na jednoj fotografiji je prikazan kako pregleda hrpu kamenja koje se kasnije koristilo u javnim kamenovanjima. Najstrašnijem ISIS-ovom krvniku sada i samom preti smrt.

Foto: Al Hayat Media Centre

Prema izveštaju koje je objavila organizacija "Human Rights Watch" prošlog meseca, u Iraku je zatočeno oko 20 hiljada ljudi osumnjičenih za veze sa ISIS-om.

Istraga "Associated Pressa" otkrila je najmanje 133 masovne grobnice koje su ekstremisti ostavili iza sebe u Iraku, a procenjuje se da je u njima pronađeno između 11.000 i 13.000 tela žrtava.

Njegove fotografije možete da pogledate OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    3. januar 2018 | 17:38

    Isporucite ga samo porodicama ubijenih, to mu je adekvatna kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA