≫ 

"Igrajte se s tatinom malom devojčicom": Otac monstrum prodaje na sat ćerku (4) pedofilima

Endrju Džejms Tarli (30) osuđen je u petak na 60 godina zatvora pošto ga je porota proglasila krivim za podvođenje dece i maloletnika

  • 18

Muškarac iz Viskonsina objavio je na internetu oglas kojim je pokušao da proda svoju četvorogodišnju ćerkicu pedofilima, piše Independent.

Seks skandal u Velikoj Britaniji: Tokom 40 godina silovano oko 1.000 devojčica, najmlađa je imala 11 godina, a neke su tragično nastradale

Endrju Džejms Tarli (30) osuđen je u petak na 60 godina zatvora pošto ga je porota proglasila krivim za podvođenje dece i maloletnika, izjavili su tužioci. Tarli je osuđen pošto je policija u Hjustonu, pre više od dve godine, pronašla njegov oglas na "Craigslist" s naslovom "Igrajte se s tatinom malom devojčicom".

PREMLADA ZA PENETRACIJU, SVE DRUGO JE OK

Lice zveri - Endrju Džejms Tarli, Foto: Houston Police Department

Tarli je u oglasu svoju tada četvorogodišnju ćerku opisao kao "mlađu od deset godina" i pokušao da dogovori sastanak s pedofilom u prepisci u kojoj je razmenjeno više od 70 imejlova.

Potencijalnom klijentu napisao je da će "detetu dati lek za spavanje i da naplaćuje 1.000 dolara za dva sata". Naveo je da je dete "premlado za penetraciju, ali sve drugo je ok".

OTAC TREBA DA BUDE ZAŠTITNIK

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Tarli nije znao da se dopisivao s policajcem i uhapšen je 15. novembra 2015. godine u Hjustonu, kada se policajac pojavio u stanu gde je devojčica živela s majkom. Službenici su izjavili da je dete pronađeno golo na krevetu u sobi, a majke nije bilo i navodno nije znala šta se dešavalo.

Pomoćnik tužioca Stjuana Miskel izjavila je:

- Ovaj slučaj mi je slomio srce. Otac bi trebalo da bude zaštitnik, a ne predator.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA