Pijana majka nadrogirala šestoro dece i suprugu i odvezla ih sve zajedno u smrt: Automobil je survala niz visoku stenu (FOTO) (VIDEO)

Policija sumnja da je nesreća bila isplanirana

  • 2

Četvoro dece i njihove dve mame pronađeni su mrtvi, dok se za dvoje dece još uvek traga, nakon što se porodica u terencu survala niz visoke stene na obali Kalifornije. Tela petoro nastradalih pronađena su na obali Tihog okeana u okrugu.

Do nesreće je došlo kada se Dženifer Hart (39) s vozilom, u kojem je bilo njeno šestoro usvojene dece i supruga Sara, survala niz provaliju u okean. Istražitelji veruju da je to učinila namerno. Nekoliko dana pre strašne nesreće službenici Centra za socijalnu rad otvorili su istragu zbog navodnog zanemarivanja dece.

Grupa muškaraca polila kiselinom tri studentkinje u Pakistanu, jer je jedna odbila bračnu ponudu

Mesto odakle se porodica survala u okean Foto: Tanjug/AP

Policija je 7. aprila u Tihom okeanu izvukla telo devojčice koje pripada 12-godišnjoj Kijari Hart, dok se dvoje dece još uvek vode kao nestali.

Pronađena su tela Dženifer, njene supruge Sare, i dece Markisa (19), Džeremaje (14), Abigejla (14) i Kijare (12), dok se za telima Hane (16) i Devontea (15) još traga.

Pre nego što se porodica survala niz liticu, nadzorna kamera snimila je jednu od mama kako kupuje grickalice za decu u jednoj radnji.

Dženifer i Sara sa svojom usvojenom decom Foto: Tanjug/AP

Rezultati obdukcije pokazali su da je Dženifer bila pod uticajem alkohola u trenutku nesreće, dok su u krvi njene žene i još dvoje dece pronađene velike količine supstance koju sadrži lek za alergiju "Benadril".

Jedna od nuspojava tog leka je pospanost.

Policija da je u pitanju planirana nesreća Foto: Tanjug/AP

Istraga je pokazala da ni jedno dete nije bilo vezano sigurnosnim pojasom, dok podaci pronađeni na softveru vozila govore da je nesreća bila isplanirana.

VIDEO: Brza vožnja po snegu je samoubilačka ideja

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tajna

    19. april 2018 | 17:30

    какве глупаче.још туђу децу одвеле у смрт.2 туке.

  • Тодорић

    19. april 2018 | 21:15

    Јадна деца,ужас.Јадни мали животићи,ем напуштени,ем злостављани,ем убијени.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA