Tramp naredio da FBI hitno obelodani informacije o Rusiji: Neka budu u originalu, bez izmena koje su uneli pojedni zvaničnici

Među te zvaničnike Ministarstva spada i nedavno smenjen agent FBI Peter Strzok, koji se našao na udaru kritika zbog slanja tekstova u kojima se omalovažava Tramp kao predsednički kandidat, napominje britanska agencija

  • 0

Predsednik SAD Donald Tramp naložio je FBI-u da hitno skine oznaku poverljivosti sa dodatnih informacija vezanih za istragu o mogućem mešanju Rusije u američke izbore, saopštila je Bela kuća.

>>> Tramp je ruski špijun?! Više od 30 godina navodno je povezan sa njihovom mafijom, pravi je vladar cele planete i svi konci su u njegovim rukama? (VIDEO)

Tramp je, takođe, naložio Ministarstvu pravde da objavi tekstualne poruke vezane za istragu o Rusiji, ali bez izmena koje su u te poruke uneli direktor FBI Džejms Komi, bivši zamenik direktora FBI Endrju Mekejb, kao i drugi bivši i sadašnji zvaničnici Ministarstva pravde, prenosi Rojters.

Među te zvaničnike Ministarstva spada i nedavno smenjen agent FBI Peter Strzok, koji se našao na udaru kritika zbog slanja tekstova u kojima se omalovažava Tramp kao predsednički kandidat, napominje britanska agencija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA