SAZNAJEMO: Petra Cvijić oslobođena SVIH optužbi!

Prvi osnovni sud odluku da je i posle drugog suđenja oslobodi, doneo je na osnovu nalaza veštaka da je pokojni Bajić bio van pešačkog prelaza i da zbog autobusa koji joj je išao u susret nije mogla da vidi Bajića, koji je iza njega prelazio ulicu

Voditeljka Petra Cvijić danas je ponovo oslobođena optužbi da je 9. januara 2012. u Vodovodskoj ulici skrivila saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao Slobodan Bajić (73).

UDOVICA PREGAŽENOG PEŠAKA: Tužiću ponovo Petru Cvijić, neću joj oprostiti!

Prvi osnovni sud odluku da je i posle drugog suđenja oslobodi doneo je na osnovu nalaza veštaka da je pokojni Bajić bio van pešačkog prelaza, i da zbog autobusa koji joj je išao u susret nije mogla da vidi Bajića, koji je iza njega prelazio ulicu.

Ponovo odloženo suđenje Petri Cvijić!

Veštaci su utvrdili i da je bio oko sedam metara van zebre, kao i da bi voditeljka uspela da ga izbegne samo da se kretala brzinom od 20 kilometara na sat.

Apelacioni sud ukinuo presudu Petri Cvijić za smrt penzionera!

Petra Cvijić je i posle prvog suđenja bila oslobođena optužbi, ali je Apelacioni sud tu odluku ukinuo i naložio novo suđenje.

SUD O PRESUDI PETRI CVIJIĆ: Pokojnik kriv što je pregažen!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    29. maj 2015 | 10:27

    Zar smo u ovoj državi očekivali drugačiji ishod?!Ako imaš novac i ako si javna ličnost možeš sve- da ubiješ čoveka,da ispeglaš svoj dosije, da kupiš diplomu fakulteta...i sve to bez krivične odgovornosti! Ma bravo!

  • Maja

    29. maj 2015 | 10:19

    Onog Cakića trenera u Italiji što napravi udes na autoputu (poginula žena), ne smeju ni da pozovu na suđenje. Luka Karadžić pijan ubi devojku 21 god, zastarelo je sve, o malam Pinku i da ne góvorim. Svi ovi su bili ili pijani, ili leteli preko 120 km/h, ova je makar vozila 50-ak km/h, nije pobegla, pomagala je čoveku do dolaska hitne, nije bila pijana. Razlikuje se od bahatih..

  • Mitar

    29. maj 2015 | 10:25

    To se i ocekivalo za poznate ne postoje kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA